21 Kasım 2012 Çarşamba

Söz Uçar Fotoğraflar Kalır

Tekmeye kafa uzatan adam candır. Bu fotoğrafı ilk gördüğümde, o heyecanla hemen Riera demiştim ama fotoğrafta olan isim Hamit Altıntop. Bu arada Uefa tarafından maçın adamı seçildi kendisi ve Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız hemen hemen her maçta Hamit Altıntop imzası var mutlaka.

Fatih Terim, Abdürrahim Albayrak ve Alex Ferguson bir arada. Ferguson'un ilk maçta gösterdiği jeste karşı, Fatih Terim de aynı jestle cevap verdi. Ferguson'un şarabını yudumladığını görüyoruz tabii, şarabı içerken sakızı çıkarıyor doğal olarak.

Elmander'in bu kramponunu daha önce paylaşmıştık ama fotoğrafın daha detaylı hali elimize geçti. Şöyle bir krampon da bende olsa diyor insan, yakında satışı başlarsa şaşırmamak lazım.


TT Arena, panaromik tribün şovu. Şampiyonlar Ligi'nin hakkını gerçekten veriyoruz...

Bu da maç sabahından bir kare, Jennifer Lopez'i de hayırlısıyla renklerimize bağladık...

Maç sabahından bir kare daha. Arif Erdem ve Peter Schmeichel yıllar sonra bir araya geldi. Schmeichel gibi bir kalecinin bir daha yer yüzüne gelip gelemeyeceği soru işareti tabii, bu nasıl bir asalet. Net şekilde, kaleci idolümdür...

Bu tip takım fotoğraflarını çok severim ve derin de bir Galatasaray arşivim vardır. Ona da buradan ulaşabilirsiniz...

 Uçan Amrabat...

Mezarından kalkan adam, Felipe Melo !

Bu şut gol olmalıydı. Hamit Altıntop'un atacağı bir gole bakıyor aslında her şey, devamı gelecek çünkü...

Fatih Terim'in elinde gelinen seviye çok farklı. Burak Yılmaz da o seviyeye geldi aslında. 5 Şampiyonlar Ligi maçı ve attığı 5 gol. Messi ve Cristiano Ronaldo gibi isimlerle yarışıyor bu anlamda. Ayrıca Jardel'den bu yana da görmediğimiz bir tablo bu...

Not: Bazı fotoğraflar Altuğ Aydın'dan ve gecemizi güzelleştirdiği için de kendisine çok teşekkürler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir