24 Ocak 2013 Perşembe

''Onun İçin Ölmeye ve Öldürmeye Hazırdım'' Wesley Sneijder


Bugünlerde Casillas ve Ramos'un, eğer Mourinho kalacaksa biz gideriz tehditi üzerine konuşuyoruz, gündem bu. Ama çoğu futbolcu için, Mourinho çok önemli ve değerli bir teknik adam. Porto, Chelsea, Inter günlerine bakmak lazım bu anlamda.

Sneijder de bu isimlerden biri. Real Madrid'den Inter'e geldiğinde, henüz ilk sezonu, bana göre o sezon Dünya'nın en iyi futbolcusu olmuştu ama ödülü Messi'ye vermişlerdi. Bu önemli de değil, o sezon kazanılan kupalar ve finaller ortada.

Sneijder de Mourinho için çok önemli bir futbolcu ve bu transferde de Mourinho'nun Sneijder'e Galatasaray'a gitmesi için olumlu tavsiyeleri olmuştu.

Fotoğrafta da Mourinho'nun onun için ne kadar değerli olduğunu anlıyoruz...

3 yorum:

  1. aynı şeyleri Fatih Hoca ile çalıştıktan sonra da söyleyecektir. Hoca Galatasaray'ı ŞL şampiyonu yapınca dünyanın ilk 5 teknik direktöründen biri olacak.

    Eğer 2000 yılında ayrılmasa; o muhteşem kadro bozulmasa; Maurinho'dan önce bir teknik adam önce uefa sonra ŞL'yi almış olacaktı.

    O günlerde derin Galatasatay yani liseliler Fatih Terim'in isminin öne çıkmasını istemediler, hoca da o zaman daha genç ve toydu ve kibirliydi. Bir şekilde orta yol bulunsa ve kalsaydı bugün tarih başka türlü yazılmış olacaktı. Sadece Galatasaray veya Türk futbolunun değil tüm Avrupa futbolundan bahsediyorum.

    umarım aynı hatalar tekrarlanmaz hem yönetim ve derin galatasaray kanadı hem de Fatih hoca daha olgun davranırlar. Aynen hocanın dediği gibi aslolan Galatasaya deyip bazı egoları ve kibri toprağa gömmek lazım.

    YanıtlaSil
  2. "Bugünlerde Casillas ve Ramos'un, eğer Mourinho kalacaksa biz gideriz tehditi üzerine konuşuyoruz, gündem bu" cümlesi tamamen uyduruk. Marcanın zırvalığı.

    YanıtlaSil
  3. Ramos ile Casillas sıkıya gelemedi kendileri berbat halde bu sezon real peynik ekmek gibi gol yiyor. Nasıl olsa Mourinho yollu topu ona atalım biz kendimizi garantiye alalım demişler.. Ramos neyse beklerinde Casillas çok saygı duyulası bi adamdır ondan beklemediğim bir davranız bu. Real de bu yaz çok yaprak dökücek belli hazırlıklı olmak lazım bizim oltayada bişeyler takılır belki geçen balina çektik zaten( şınayder=)

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir