6 Şubat 2013 Çarşamba

Yeni Paul Dawkins Olabilirdi Oysa


David Hawkins'in bu numunesi de pozitif çıktı. Zaten iyi yönde bir beklentim yoktu, Hawkins'in son atılımlık bir kurşunu vardı ve onu da boşa atarak bana göre basketbol hayatını bitirdi. Yaşı ve daha önce aldığı ceza da malum derken 2-2.5 yıl arasında ceza alacağını düşünürsek, zor döner bir daha. Hele böyle üst düzeyde basketbol oynaması çok daha zor.

Böyle bir durumdan sonra konuşacak fazla şey yok, hayat devam ediyor. Galatasaray adına şanssız bir sezon. Hawkins ve Domercant temelinde kurulan bu takımın temeli şu an sadece Ergin Ataman. Bu tip kaos ortamlarını sever, bu kaos ortamlarından umut ışığını yaratır. Galatasaray da bu zor zamanlarda geçen sezon vermediği bütçeleri şimdi veriyor derken, hedefler yolunda ilermeye devam ediyoruz.

Bu yüzden karalar bağlamaya gerek yok. Sarsıldık, yara aldık ama yıkıldığımızı düşünmüyorum. Hala iyi bir takımımız var. Arroyo önderliğinde, Jamont Gordon ve Macvan gibi isimlerin de skorer etkisiyle yeni bir oluşum doğacak gibi.

Hawkins ise efsane olma şansını elinin tersiyle itti, geleceğini bitirdi. Yaptıkları geçen sezon Beşiktaş formasıyla yaptıklarıyla sınırlı artık. Oysa, Galatasaray taraftarı onu çok sevmişti ve Dawkins'in ardından ilk defa bir isim için çok büyük beklentiler kuruldu, konuşuldu. Hawkins, yeni Dawkins olabilirdi ama başka bir yola soktu kendisini. Galatasaray'a da, Ergin Ataman'a da, taraftara da ayıp etti.

Garanti kontratı bir yana, ödeyeceği tazminatı düşünecek artık. Basketbol hayatı zaten çok zorda, bu seviyede dönüşü bana göre imkansız, yaşı da ortada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir