15 Nisan 2013 Pazartesi

Kewell'ın Katar Günleri


Söz konusu Harry Kewell olduğunda, benim onunla ilgili herhangi bir haberi kaçırmamam lazım aslında ama bu haberi kaçırmışım nedense.

Kewell, Al Ghafara takımıyla anlaşarak Katar günlerini başlatmış. Al Ghafara, Asya Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyor ve Kewell'la da anlaşmaları sezon sonuna kadar.

Futbolu bırakacak gibisinden haberler okuyordum ama 2014 Dünya Kupası adına son bir deneme yapıyor gibi. Avustralya Ligi'nde günleri fena değildi aslında ama kendi ülkesinde tutunmak istemedi pek.

Arayış içerisindeydi, bir ara İngiltere'ye geri dönüş diyorduk, o olmayınca da futbolu bırakacak derken böyle bir karar aldı. Lucas Neill de oralardaydı en son diye hatırlıyorum.

Kewell'ın benim için önemi büyük. Belki büyük başarılara imza atmadı ama büyük yürek koydu ve bu durum da onu hatırladığımızda, yüzümüzün gülümsemesi için yeterli.

En azından benim adıma, Galatasaray tarihinin önemli bir parçasıdır. Asla da unutmam...


2 yorum:

  1. Kewell ve Baros G.Saray taraftarının çok sevdiği iki isim.İkiside dünyanın hiçbiryerinde kazanamayacakları paraları G.Saray sayesinde kazandılar. Müzmin sakat Kewell ve savruk Baros G.Saray taraftarınca bu derece sevilmesi klübünde onlar hakkında karar verirken çok büyük hatalar yapmasına sebep oldu.Kewell sakat olduğu bilindiği halde H.Üstünle sırf trübüne oynayarak, taraftar sevdiği için ilk yarının gol kralı golcü Nonda yı gönderdi.Takım santforsuz kaldı.Kewell sezon sonun kadar düzelmedi müzmin sakatlığı hep devam etti.
    Biz futbolcunun futboluna verimliliğine değil de sempatikliğini ön planda tutup, taraftarı dinlersek bu hatalar maalesef hep olacaktır.

    YanıtlaSil
  2. Adsız gibi sallayan çok arkadaşlar olmuştu zamanında bakıyorum kaldıkları yerden hala sallıyorlar , yorulmamışlar.

    Hayırlısı olsun Kewell için. Hep en iyisini hak ediyor.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir