29 Haziran 2014 Pazar

Galatasaray'ın Holosko'su

Transferi gerçekleştiğinde o da böyle bir konuma düşeceğini asla tahmin etmiyordur ama çok kısa bir zaman içerisinde Galatasaray'ın Holosko'su konumuna geldi.

Holosko geyiklerini bilirsiniz, Beşiktaş hangi futbolcuya yönelse para + Holosko gibisinden bir teklif yapardı ve bu espiri de aldı yürüdü. Aynı durum Salih Dursun için de oluşuyor sanki, Galatasaray hangi transfere yönelse içinde mutlaka bir para + Salih Dursun durumu oluşmuş durumda.

İleride kazanılır mı, onun adına en hayırlı yol Galatasaray'dan ayrılmasıdır bilinmez ama şu görüntü takım içerisinde ona ihtiyaç olmadığı yönünde. Semih Kaya dahi sağ bek oynamaya başladı, ayrıca Veysel Sarı ve Sabri Sarıoğlu derken sağ bek rotasyonu oldukça şişmiş durumda ve Salih Dursun'a o trafikte şans gelmesi de oldukça güç.

Joker özelliğini kullanıp belki sivrilebilir diyeceğim ama bulduğu şansları da iyi değerlendiremediğinden, ona duyulma ihtimali olan güven de birkaç maç içerisinde ortadan kalkmış durumda.

Galatasaray tarihinin önemli fiyaskolarından biri olarak tarihe geçecek bir transfer maalesef. Tarık Çamdal için 1 milyon avro vermeyip, bugün daha yüksek fiyatlar önererek peşindeyiz. Ayrıca Veysel Sarı transferi ihtimalinin doğacağı bilinse, Salih Dursun transfer edilir miydi, o da bir soru. Erken davranıldı belki ama Kayserispor'un yine istediğini aldı. Onlar bir futbolcuyu bu kadar rahat bırakıyorsa, bu işte bir iş mutlaka vardır ve akılcı bir politikayla önemli bir rakam kazandılar. Galatasaray cephesinde sorulan soru ise, Salih Dursun transferini kim istedi?

Mancini'nin istediğini hiç sanmıyorum, devre arasında gerçekleşen diğer yerli adımlar gibi. İş yine dönüp dolaşıp Mancini'ye geliyor, adam haklıydı "bu takımı ben kurmadım" derken...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir