6 Haziran 2014 Cuma

Kerem Gönlüm & Galatasaray?


Sadece basketbol için konuşmuyorum, tüm sporları ele alarak, görüp görebileceğimiz en büyük profesyonellerden biridir Kerem Gönlüm. 36 yaşında kendisi ama mücadelesi asla 36 yaşın getirdiği bir mücadele değil. 40 yaşında da en üst düzeyde mücadele eder, başarı yolunda da sizin en önemli kozlarınızdan biri olur.

Bu tanımı yapınca da kim istemez Kerem Gönlüm'ü demek mümkün. Ligimizin hala en değerli uzunlarından biri. Üstelik iyi de bir Galatasaraylıdır kendisi, tribün çocuğudur ama basketbol kariyerine baktığımızda da parayı her zaman Galatasaray'ın bir adım önüne koymuş bir isimdir. Kerem Gönlüm'ün Galatasaray kariyeri hiç olmadı, son yıllara baktığımızda da bu fırsat kendisine çok kez gelmiş ama o Efes'te kalmayı tercih etmiştir. Bu durum da bizi fazlasıyla üzdü.

Anadolu Efes'in Ivkoviç'le giriştiği yeni yapılanmada Kerem Gönlüm'e yer olmadığını görüyoruz. O da bu durumda basketbolu Galatasaray'da bırakmak istediğini dile getirmiş. Galatasaray'ın da kendisiyle anlaştığını biliyoruz bu arada, bir aksilik olmazsa yeni sezonda Galatasaray forması giyecek ama mantıklı tarafım Kerem Gönlüm Galatasaray'da mutlaka olmalı derken, duygusal tarafım da bu zamana kadar parayı Galatasaray'ın bir adım önünde tutmasını unutamıyor.

Siz ne düşünürsünüz bu durumda?

2 yorum:

  1. Bu işin bir ölçüsü var tabiki öncelikle yıllar yılı güçlü ve yüksek bütçeli bir basketbol takımı kuramadık o süreçlerde herkes Efes ve Ülker de oynamayı terçih ediyordu hem maddi açıdan hemde başarı açısından tabi son dönemde işler değişti o ayrı. Bir takımı tutmanın bir ölçüsü var bence bir takım tamamen atıyorum 1 milyon dolar verdi diğer tarafta tuttuğun bir takım ama sana gelir 500 verirse o iş olmaz Hasan Şaş olmak lazım o noktada herkes o kadar koyu taraftar değil sonuçta. Para konusuna tam hakim değiliz kimseyi yargılamak istemem tabiki Kerem e Efes 10 verirken biz 9 verdiysek o noktada sana katılırım. Tabi birde para ile din değiştirebilecek tipler var emre gibi onlara ne demek lazım... (daha ağır konuşmamak için son cümlede kendim tuttum resmen =)

    YanıtlaSil
  2. Kerem Gönlüm'ün takıma katılmasını çok isterim. Mutlak katkı sağlayacağını ve istikrarlı bir şekilde süre alacağını düşünüyorum. Umarım bu transfer gerçekleşir.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir