8 Temmuz 2014 Salı

Sinan Gümüş Galatasaray'da "Genç Hamleler Devam Ediyor"

Atılan scout adımlarının meyvelerini yeni yeni toplamaya başladık diyebiliriz bir anlamda. Geçen sezonun devre arası transfer döneminde de çok konuştuk bu oluşumu ama Kaan Baysal ve Simam Gümüş gibi adımların asıl scout hamleleri olduğunu düşünüyorum. Mesela Koray Günter'i çoğumuz tanıyor ve biliyorduk, onun transferi ne kadar scout adımıdır tartışılır ama böyle sürpriz hamleler scout anlamda önemli gelişmelerdir.

Ayrıca yabancı kontenjanı ve ülke futbolumuzun gelişim düzeyi göz önüne alındığında da çare biraz da gurbetçi atılımında. Bu tip gurbetçi futbolcuların daha sıklıkla transferlerini bekliyorum diyebiliriz.

Dün Kaan Baysal'ı yazmıştık, bugün de Sinan Gümüş'ü yazalım. Almanya ağı güçlü dostlarımız bizlere daha iyi bilgiler verirler mutlaka ama takip edebildiğim kadarıyla teknik özellikleri yüksek, kanatlarda oynayan, hızlı ve seri bir futbolcu. Tutunabilirse eğer kanat rotasyonu anlamında çok iyi bir genç adım olacak.

Sıradaki ismin de Endogan Adili olduğunu söyleyelim. Geçen sezonun ortasında gelmişti ama daha ilk idmanlarında şanssız bir sakatlık yaşayıp sezonu kapatmıştı. Şimdi de pasaport işlemleri devam ediyor, o da bir 10 gün içerisinde halledilecek gibi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir