13 Temmuz 2014 Pazar

Turuncu Forma


Turuncu formayı Galatasaray'a çok yakıştırıyordum, alternatif renkli forma sevdasında en başarılı hareketimiz de bana göre turuncu renkti ama üzerinde çok ısrar edilmedi. Mor denendi, sonrasında pembeye yakın bir renk geldi derken bu sezon yine mor forma var. Keşke turuncu rengin üzerine gidilse ama belki ilerleyen sezonlarda bunu görürüz. Sneijder'in de varlığında çok daha anlamlı bir renk olabilirdi. Turuncu dediğimizde hepimizin aklına Kewell gelir gerçi..


Bu sezon Beşiktaş turuncu renkli formayı giyecek. Alternatif renk anlamında kırmızı ve griyi denediklerini çok gördük geçtiğimiz sezonlarda ve siyah-beyaz konseptine bana göre çok da yakışıyordu ama turuncu bu sezon turuncu rengi tercih etmişler.


Alternatif forma anlamında turuncu formayı da ilk olarak Trabzonspor giydi diye hatırlıyorum ve o sezon da onlar adına güzel bir sezondu. Turuncu formada bordo-mavi kesitte taşımışlardı.


Bursaspor'un da turuncu formayla bir denemesi oldu geçmiş yıllarda. Şampiyonlar Ligi'nde yer aldıkları sezondu yanılmıyorsam, forma anlamında bayağı farklılıkları vardı.


Bu da Bursaspor'ın ilk turuncu denemesi..


Real Madrid ve Barcelona'nın da alternatif renk anlamında turuncu denemeleri oldu geçtiğimiz sezonlarda..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir