20 Temmuz 2014 Pazar

Vakit Geldi


Bazı ayrılıklar kaçınılmaz, Drogba'nın ayrılığında olduğu gibi. İşe gerçekçi baktığında, 36 yaşına gelmiş, büyük paralar kazanan bir maliyet ayrılmış gibi bakabiliyorsun mevzuya. Ona ödenen ücretle, iç transferi tamamladı mesela Galatasaray. Ayrıca yabancı sınırı derken böyle bir ayrılık kaçınılmaz bir son oldu ama işin duygusal tarafı elbette daha baskın, en azından benim için.

Geçen 1.5 sezonda Drogba'yı yaşamış olmak benim için büyük bir gurur oldu. Drogba gibi bir futbolcuyu Galatasaray formasıyla görmek ve onunla büyük başarılar peşinde koşmak insana güven veren bir unsur. Son yarım sezonu sakatlıklar yüzünden tam manasıyla istenilen gibi olmadı ama her an Galatasaray için hazır, oynamak ve kazanmak isteyen bir Drogba'yı gördük.

Şimdiki durağı ise Chelsea. Efsane olduğu yerde bitirmek adına, efsane olduğu teknik adamın yanına gidiyor. Chelsea büyük bir değişim yaşadı, transferde Atletico Madrid'i sömürüyorlar, yeni bir 11 oluştu, yıldız isimler geldi, Lampard gibi bir isim gitti. Drogba da o rotasyon içerisinde öncelikle büyük bir karakter olacak, sonrasında vakti geldiğinde sahaya girip katkısını verecektir. Sezon sonunda da teknik ekibe katılarak, Chelsea ile yoluna devam edecek.


Yolu açık olsun, bizler onu takip etmeye devam edeceğiz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir