1 Eylül 2014 Pazartesi

Kagawa & Nuri Şahin'in Kârı = 11.65m €


Nuri Şahin ve Kagawa'nın gittikleri takımlarda beklenileni veremediler. Dortmund cephesi bunu tahmin ediyor muydu bilmiyorum ama işin kar - kazanç tablosuna baktığımızda da mükemmel bir iş çıkardıklarını görüyoruz.

Nuri Şahin altyapılarından yetişen bir isim ve Dortmund formasıyla parladıktan sonra Real Madrid'e gitti, Liverpool'da kiralık oynadı ve dönüp dolaşacağı yer yine Dortmund oldu. Bugüne baktığımızda form anlamında düşen Nuri Şahin yine yükseliyor.

Kagawa'yı da 350 bin avro gibi bir rakama aldılar, 16 milyon avro'ya sattılar. Manchester United'in en karmaşa zamanına denk geldiğindendir belki o da istenilen seviyeye gelemedi ve bugün Dortmund'a 10 milyon avro karşılığında geri döndü.

2-3 sezon içerisinde bu futbolcular geri döndü, 11 milyon 650 bin avro gibi bir rakam da Dortmund'un kazancı oldu. Üstelik hem eski evlatları takıma döndürdüler, hem de güçlerine güç kattılar. Dortmund'un bu isimler adına kapılarının sürekli açık olması da önemli.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde rakibi olmaları açısından önemliler, daha sık takip ediyoruz. Kagawa ile güçlenmeleri bizim açımızdan iyi haber değil..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir