16 Ekim 2014 Perşembe

Semih Kaya & Atletico Madrid, Transfer Yalanları


Haberde iki tane anlamadığım nokta var. Birincisi, Atletico Madrid CEO’su Miguel Angel Gil'in İstanbul'a gelip Galatasaray'la Semih Kaya için görüşeceği söyleniyor ama kimi muhatap alıp. Başkanlık seçimi var, Ünal Aysal'ın şu ortamda böyle bir karar vermesi imkansız ve bu adam kiminle görüşecek. İkincisi ise Arda Turan'ın tavsiyesiyle böyle bir karar aldıkları ama Atletico Madrid gibi bir kulübün herhangi bir futbolcusunun tavsiyesiyle transfer yapacağını tahmin etmiyorum.

Semih Kaya istenebilir orası ayrı, gelişime açık, genç, iyi bir stoper. Söz konusu tecrübeyse, Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi tecrübesi de sabit. Gitmeye karar verse üzülürüm, yeri dolmayacak, Bülent Korkmaz ekolünden giden bir isim ama bu tip büyük takımlar da yakışır, hep diyorum, Türk futbolcusu Dünya'ya açılsın. Arda Turan'ın geldiği nokta ortada, Semih Kaya neden bu seviyelere gelmesin, Galatasaray'ı en iyi şekilde temsil etmesin.

Fenerbahçe maçı öncesi bu tip haberlerin neden çıktığı da bilinen bir gerçek, bunu yazmak lazım. Sneijder'le ilgili maddi sorunlardan, Semih Kaya'nın transferine, yarın başka bir habere gibi değişir bu süreç, Galatasaray'la ilgili olumsuz gündem asla boş bırakılmaz.

1 yorum:

  1. Kesinlikle vasat bir futbolcu.Hep merak ederim Semih Kaya bu oynadığı futbolu Karabük veya Rize de oynasa milli takım forması giyebilirmiy di.? Dikkatle izliyorum yaşına göre ağır,.Çabuk ve seri değil.Hala pozisyon ve zamanlama hataları yapıyor,İikinci hamlesi yok.Kolay çalım yiyor.Topu oyuna sokuşu, tekniği ,ayağı bir büyük takım oyuncusu seviyesinden uzak..Stoper olarak rakip forvetleri yeterince yıldırıcı ve sert de değil.Soğukkanlılığı, karşı cepheden gelen topları karşılayıp,en yakınındakine vermesi dışında belirgin bir özelliği yok..Ama üç sezondur banko oynuyor ve G.Saray da ne hikmetse üç sezondur stoper arıyor...! F.Terim in Türk futboluna şişirdiği balon olup, enterasan şekilde medya sürekli onu bir takıma transfer ediyor. M.Unıted,Chealse, Lıverpoll,Valencia benim hatırladıklarım bu hafta da A.Madrid bakalım sırada hangi takım var.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir