23 Ekim 2014 Perşembe

Victor Valdes & Manchester United


Bana sorarsanız hala Dünya'nın en iyi kalecilerinden, özellikle de pas oyununa yatkın sistemlerde iz bırakan isimlerden biri Victor Valdes. Her dönem eleştirildi, beğenilmedi, hakkı fazlasıyla verilmedi ama Barcelona'nın yapısında da çok önemli bir değerdi.

O Victor Valdes'in bugün takım bulamadığını görüyoruz. Ekim 23 oldu ama hala anlaştığı bir takım yok. Monaco'ya gidiyorken, sakatlık durumundan bu anlaşma gerçekleşmedi ve belki de yaratılan o sakatlık algısı bugün Victor Valdes'in önünde en büyük engel oldu. Neredeyse kimse yüzüne bakmıyor, konuşmuyor, Victor Valdes boştaymış demiyor.

Premier Lig takımlarının ilgisi var tabii. Liverpool'a gideceği söyleniyordu ama Manchester United ile idmanlara çıkmaya başlamış. De Gea'dan doğan bir hoşnutsuz durum var onlarda da. De Gea aynı şekilde oynadığı hiçbir dönem çok beğenilmemiş, genç bir yatırım olarak görülen, ısrar edilen ama belki de istenilen seviyeye gelemeyecek bir kaleci. Manchester United de alternatif yaratmak amacıyla Victor Valdes gibi bir tecrübeyle çalışabilir.

Van Gaal ne düşünüyor, ne planlıyor bilinmez..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir