21 Ekim 2014 Salı

Yazık, Galatasaray'ın Bu Tip Adamlara Verdiği Emeklere


Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan'ı Galatasaray'a transfer edenlere sözüm aslında. Engin Baytar'ın aldığı o büyük cezanın ardından, sözleşmesinin uzatılarak takımda tutulması ve Yiğit Gökoğlan'ı iyi paralara transfer etmek. Bugün ekonomik sıkıntılardan söz ediyoruz, bu sıkıntıları yaratan etmenlerin de başında bu tip isimler gelmekte.

Videoyu izledim, bu isimlerin aldığı parayı geçtim, aldıkları nefesin haram olduğunu düşünüyorum. Galatasaray'da kadro dışı kalabilirsiniz, haklısınız haksızsınız ayrı nokta ama insanlık çok farklı yerde.

Asıl mesele de, bu adamların Galatasaray'dan aldıkları para değil. Yaptıkları çok büyük bir ayıp, görgüsüzlük boyutunun ucu ucağı yok. Parasızlık yüzünden insanlar açlıktan ölüyor, kimi insanlar çok büyük sıkıntılar yaşıyor bu yüzden. Bu adamlar da iyi ya da kötü takip edilen insanlar. Böyle bir video çekip, akıllarınca gönderme yaptıklarını zannediyorlar ama insanlara hareket ediyorlar. Galatasaraylılara da değil, tüm insanlara.

İstedikleri de aslında sözleşmelerinin fesh edilmesi, dikkat çekmeye çalışıyor. Son vurgunu da oradan yapmak istiyorlar. Bu adamların 1 dakika bile takımda kalmamaları gerekiyor ama daha ilginç, ses getirecek bir ceza verilmeli. Parayla dalga geçen, bana sorarsanız insanlık onurunu aşağılayan bu isimler umarım gelecekte o sıkıntıyı yaşayıp, bugün savurdukları paranın muhtacı olurlar.

Haksızlık yapıldıysa Sabri Sarıoğlu'na yapılmıştır ama gördüğünüz gibi, kendisi işini yapıyor. Eboue'nin bile sesi soluğu çıkmıyor, işlerine bakıyorlar, küçük hesaplar peşinde değiller. Galatasaray camiasına yakışmak vardır, gittiklerinde de iyi hatırlanmak, arkalarından iyi konuşmak. Bazı futbolcular daima kalbimizde olacak ama bazılarının ismini duyduğumuz her dakika burada yazamayacağım farklı kelimeler kullanacağız.

Yazık, Galatasaray'ın bu tip adamlara verdiği emeklere..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir