7 Kasım 2014 Cuma

Duruşu Olan Teknik Direktörlerin Hastasıyız

 
Galatasaray'da yaşanan ilginçliklere yeni bir ilginçlik daha dahil oldu. Böylesi daha önce görülmedi ama bundan sonra bol bol görülür. 

Çeşitli haberlerin yalanlanmasına alışığız. Galatasaray'ın üstüne gelen ve algı yaratmaya çalışan bir medya var. Galatasaray'ın da savaşı bu anlamda sadece saha içerisinde değil. Ama haber yalanlamanın bir şekli olur ve yalanlanacak haberlerin de türü bellidir. Gidip, şu futbolcu şu maçta oynamayacak, teknik direktör neşteri vurdu haberi Galatasaray Kulübü'nün başkan yardımcısı imzasıyla yalanlanmaz.

Dediğime geliyoruz yine, Prandelli bu saatten sonra kukladır ve verdiği tüm kararlar aslında onun kararları değildir. Galatasaray'ın kadrosunu bu saatten sonra Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak şekillendiriyor. Prandelli de izliyor bu durumu. Prandelli gibi isimlerin bir duruşu olmalı ama o duruştan eser yok. Alın size istifa etmek için bir sebep daha. Uzağa da gitmeyin, Mancini'nin istifasını hatırlayın. Bu anlamda, duruşu olan teknik direktörlerin hastasıyız.

Yerli hakimiyeti var, bu bir gerçek. Selçuk İnan'ın da öyle. Şu maçta oynamayacak haberi bile kulübün başkan yardımcısı imzasıyla yalanlanıyor ve Selçuk İnan'ın yarın oynanacak Karabükspor maçında 11 başlayacağını öğrenmiş bulunmaktayız. Bu kulübün bir teknik direktörü var ama görüntü verme, idman yaptırma amaçlı. 

Galatasaray'da bu işler daha ne kadar böyle gider bilinmez..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir