29 Aralık 2014 Pazartesi

Kayıp İlanı


Kendisinin bir sakatlığı var (ne sakatlığı olduğunu bilmiyorum), 50 küsür gündür forma giyemiyor ve ne durumda olduğunu kimse bilmiyor. Ne zaman takıma dönecek, tam olarak hazır olması ne kadar zaman alacak, kendisiyle ilgili gelecek planları neler gibi sorulara cevap bulamıyoruz. 
 
Gündem daha çok Pandev, onun kazanılması ya da transfer ihtimali üzerinden gidiyoruz, ayrıca Türkiye Kupası da bu anlamda ilaç oldu ve Pandev'i izleyebiliyoruz ama Prandelli gittiğinden bu yana Dzemaili de gitti sanki. Takıma bir türlü dönemedi ve kendisini Hamza Hoca yönetiminde göremedik. Tam form bulmaya başladı, kendisini buluyor derken, Karabükspor deplasmanında da çok beğenmişken Dzemaili dönemi sanki kapandı. 
 
Ara transfer döneminde kadro üzerinde yaşanacak kıyımdan bahsediyoruz, bazı isimler gidecek, belki de bu isimlerin arasında sürpriz isimler de yer alacak. Dzemaili de bunlardan olabilir ama kalması durumunda önemli bir alternatif olacağını düşünüyorum. 
 
Son maçlarda yabancı sınırı ile ilgili sorun yaşamadığımızı da görüyoruz, yani şans bulması mümkün. Selçuk İnan & Melo ikilisine yana yakıla alternatif ararken, Furkan Özçal ve Umut Gündoğan gibi isimlerden de olmayacağını görmüşken (Yekta Kurtuluş'dan zaten umut yok ve gitmesini bekliyorum) Dzemaili bazı sıkıntılara ilaç olabilir. Tabii kendisinden haber alabilirsek..

1 yorum:

  1. Muslera - Şeju - Melo - Şino - Telles/Bruma bu 6 isimden beşinin normal şartlarda yeri garanti gibi duruyor ayrıca Hamza hoca ile çıkışa geçen Selçuk'da bu noktadan sonra kesilmez kesilsede Emre oynar. Dzemaili'nin oynama şansı bu şartlarda yok denecek kadar az ve bence oynamasını gerektirecek bir ışıkta görmedik kendisinden bu kadar süre uzak kaldıktan sonrada katkı alınması mucize bence. Kendisine takım aramamız lazım ama buradan aldığı bir yıllık parayı başka takımdan 3 yılda zor alacağı için o da imkansız gibi.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir