21 Ocak 2015 Çarşamba

Top8'in Yolu

 
Top 16'ya hedef maçları kazanarak başladık. Bu da Top8 için şansımızı yükseltti. İlk etapta iyi başlamayan sürecin, yeni transferlerin uyumu, sakatların da dönmesiyle birlikte iyiye yöneldiğini görüyoruz. İçeride oynayacağımız Alba Berlin maçı da hedef maçlardan biri ve alınacak galibiyetin şansımızı oldukça yükselteceğini söyleyelim.

Maalesef sezon başından bu yana maddi sorunlarla uğraşıyoruz. Küçülme adı altında, daha düşük bir bütçeyle sezona başladık, bu yönde adımlar atmıştık, ödemelerle ilgili yine sorunlar olabiliyordu ama en azından reklam olmuyorduk. Şimdi reklam oluyoruz, fark bu. 

Yeni yönetim geldiğinden bu yana ödeme sorunlarının sürekli basına yansıdığını görüyoruz. Kulübe ihtar çeken oyunculardan şimdi idmana çıkmayan oyunculara geçiş yaptık. Haklarıdır da, eğer o iki idmana çıkılsaydı bu ödeme belki de yapılmayacaktı. Evham da değil bunun adı, bir duruş gösterilmek zorundaydı, bu oyuncuların hakkı verilmek zorunda.

Kızılyıldız galibiyetinin ardından Ergin Ataman t-shirt'ü bastırmakla olmuyor bu işler. Önemli bir galibiyetti, en az Leeds maçı kadar değerliydi hatta. Yönetim ise yaşanan bu krizin ardından, Kızılyıldız maçının ardından prim vermemiz gerekiyordu ama unuttuk diyor. Önce banka sorunları ortaya atılıyor, sonra ödemenin yapılmadığı haliyle ortaya çıkıyor. 

Ödeme yapılabiliyor, bunu bugün yaşadık. Reklam olmaya, bu süreci yaşamaya ne gerek vardı. Ne zaman işler iyi gitse, toparlanma belirtisi gösterilse bir sıkıntı ortaya çıkıyor ve başa dönebiliyoruz. Ergin Ataman'ın bu anlamda sabrına da hayranım, umarım bu sabır bitmez. Galatasaray'la özdeşleştiğini düşünüyorum ama kafamda sezon sonuna yönelik bazı sorular oluşmuyor değil.

Bu arada Ergin Ataman'ın ardından Ekrem Memnun hocamız da Milli Takım'ın başına getirildi ve basketbol Milli Takım'larında tam bir Galatasaray hegemonyası var diyebiliriz. Sedat İncesu'yu da saymak gerekir tabii. Ekrem Memnun, Euroleague şampiyonu olmuş bir takımın coach'ı ve o başarıda çok büyük bir pay sahibi. Kadın basketbolunun önemli markalarından olduğunu düşünüyorum, bu anlamda Milli Takım adına müthiş oldu diyebilirim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir