12 Ocak 2015 Pazartesi

Türkiye'nin En Hızlı Futbolcusu !!


Yiğit Gökoğlan ile ilgili tek bir anım var. Ben Ünye'de oturuyorum. Orduspor'a kiralandığı dönemde Orduspor'un maçının olduğu gün (belli ki kadroya girememiş) Ünye'ye gelmişti, geziniyordu. Kendisini bir tek ben tanıdım, kalabalık bir ortamdı, göz göze de geldik ama ben de pas geçtim. 

Yaşadığı düşüşün altını çizmek için bunu yazdım. Galatasaray'a transfer edildiğinde, Türkiye'nin en hızlı futbolcusu damgalı bir isimdi. Manisaspor'un meşhur Yiğit'leri vardır, Gökoğlan ve İncedemir. Yiğit İncedemir de bir yere gelemedi belki ama Anadolu içerisinde fena olmayan bir kariyer çiziyor ve her dönem talip bulur. Özelliği var çünkü, sert oyuncu diyoruz, yeri geliyor kasapların efendisine kadar getiriyoruz işi ama oynuyor bu adam, talibi de oluyor.

Yiğit Gökoğlan'ın ise yüzüne bakan yok. Galatasaray'a transfer olduğu sezonun ertesinde Orduspor'a kiralandı ama oynayamadı. Bir sonraki sezon talibi dahi çıkmadı, Mancini kendisine hazırlık maçlarında da olsa şans verdi ama yine tutunamadı, yeni sezona girdik ama yine talip bulamadı derken 2015 yılı Ocak ayına geldik. Yiğit Gökoğlan hala A2 takımında, genç isimlerle takılıyor, Engin Baytar'la birlikte sağa sola para savuruyor. Galatasaray'ın da dayanma gücü tıkandı ve sözleşmesini fesh ediyor.

Kendisi Galatasaray tarihinin en fiyasko transferleri arasında yerini almıştır. Giden 2.5 milyon avro bonservis, kendisinin aldığı yıllık ücret gibi şeyleri de göz önüne alırsak çok büyük bir kayıp. Buradan kendisini trasfer edenlere de selam olsun..

1 yorum:

  1. Benim anım daha bomba ! Manisaspor'dan transfer edildiği dönem,takımın yardımcı teknik adamı eski kalecimiz Hayrettin Demirbaş...Fatih Terim aramış nasıl diye, Hayrettin'de GS'lıyım almayın yeteneksizin önde gideni diyemedim,ekmeğini yediğimiz Manisaspor'a ihanet etmemek için yorum yapmadım dedi Yanlış hatırlamıyorsam 2.750 bin Euro bonservis vermiştik. 500 bin Euro edecek adam olmadığı kısa sürede anlaşıldı.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir