2 Şubat 2015 Pazartesi

TBL'de 3000 Sayı


Eleştireni çok olabilir, beğenmeyeni de fazladır, hatta benim de çok tuttuğum bir isim değildir ama hakkı olanın hakkını vermek lazım. Galatasaray'ın Oktay Mahmuti ile başlayan, Ergin Ataman ile zirveyi gören bir yükselme dönemi var. Ender Arslan da bu dört sezon boyunca Galatasaray formasını giymiş, kaptanlığa kadar yükselmiştir. 
 
Yıllar sonra gelen şampiyonlukta da, Euroleague'de geçen günlerde de hakkı vardır bu anlamda, takdir etmek gerekiyor. Zor zamanlar da yaşadık, ekonomik anlamda sürekli sıkıntılı günler geçirdik ama çeşitli tekliflere de rağmen Galatasaray'dan ayrılmayı tercih etmemiştir kendisi. 
 
Ligin de önemli tecrübelerinden biri, sadece Galatasaray değil, Efes Pilsen yıllarında da ligin önemli oyun kurucularından biri oldu daima. Bugünlerde eski günlerinden uzak belki ama Galatasaray'ın onun tecrübesine ihtiyacı var, o da bu anlamda yükselişe geçecektir. 
 
Son Banvit maçında bunu gördük. Arroyo'yu ekonomik kullanmak anlamında da Ender Arslan'ın Banvit olduğu gibi kullanmak gerekiyor. Ayrıca Banvit maçında attığı 14 sayıyla da TBL'de 3000 sayı barajını devirdi. Önemli bir rakam..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir