20 Mart 2015 Cuma

Kasımpaşa Deplasmanında En Son Kazandığımızda


Kasımpaşa deplasmanında en son 2010-2011 sezonunda kazanmışız. Galatasaray tarihinin en kötü sezonlarından biriydi ama Kasımpala deplasmanından 3 puan çıkartılmış, o zamandan bu yana Kasımpaşa deplasmanında kazanamıyoruz. Mesafe anlamında yakınlık itibariyle ne kadar deplasman denir bilinmez ama ters geldikleri de kesin.

İlginç olan o zamanın kadroları. Yekta Kurtuluş Kasımpaşa formasını giyiyordu mesela, aynı sezonun devre arasında Galatasaray'a transfer olmuştu. Tabii o zamanların yıldız ismi, keşke takımımızda görsek dediğimiz futbolcu, o zamandan bu zamana Galatasaray forması giymekte ama beklentilerin çok uzağında.

Galatasaray kadrosunda ise bugün hala formamızı giyen Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta ve Aydın Yılmaz var. Diğer bütün isimler takımdan ayrılmış durumda. Kewell, Pino, Neill, Cana gibi isimleri görüyoruz, o deplasmanda da Kewell'ın golü vardı. Yedeklere indiğimizde Insua var, adamın Galatasaray sonrasında Atletico Madrid kariyeri de oldu. Serdar Özkan'lar, Mehmet Batdal'lar derken gerçekten derin bir nostalji, üstelik üzerinden de çok uzun yıllar geçmemesine rağmen. Galatasaray'ın yaşadığı değişime örnek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir