23 Mayıs 2015 Cumartesi

Yaşayarak Tanıyacağız, Öğreneceğiz


Geçmişe dönmeyeceğim, geçmişle ilgili düşüncelerimi zaten biliyorsunuz. Ünal Aysal konusunda fikrim değişmez. Yakın geçmişle alakalı şunu söyleyeyim, Duygun Yarsuvat girmemesi gereken bazı toplara girdiğinden hakkında antipati doğdu, hiç girmemesi gerekiyordu. Bu yüzden de ona karşı olan mevcut bir algı var ama temele inmeden, yüzeysel baktığımda ise geçici bir başkan olduğunu söylemek lazım, görevini tamamladı. 
Tabloya baktığımda da başarıyla tamamladı, ne olursa olsun söylemem lazım. Ünal Aysal ani bıraktı, beklemiyorduk. O şartlar altında da göreve kim talip olursa olsun takdiri hak eder, Duygun Yarsuvat'ı da bu anlamda tebrik ediyorum ve hakkını helal etmesini diliyorum.

Yeni döneme gelirsek, hep birlikte yaşayıp göreceğiz. Dursun Özbek için ne söylesem boş, çünkü çok tanımıyorum. Yaşayarak öğrenecek ve tanıyacağız. Tarihin en rahat, en sonucu bilinen seçimlerinden biri olduğunu söylememiz lazım tabii, çok rahat kazanması bekleniyordu ve öyle de oldu. Turgay Kıran veya Ahmet Özdoğan'ın hiç şansı yoktu, ilginç olan ise Turgay Kıran'ın Ahmet Özdoğan'dan fazla oy alması. Bir anlamda kendi rekoru olabilir ve gelecek seçimlerde de kendisini yeniden aday olarak görebiliriz. 
Eğer Adnan Öztürk seçime girmiş olsaydı daha yüksek bir muhalefet oyu gelebilirdi, bu anlamda baktığımda da seçimin asıl kaybedeni Adnan Öztürk aslında. En sert muhalefeti yapan isimlerdendi, daha önemlisi de beklenen bir başkan adayıydı.

Dursun Özbek'in avantajı 7 aydır yönetimde olmasından gelmekte. Yapıyı, sorunları çok iyi bildiğini tahmin ediyorum, bu anlamda zorluk yaşamaz. Güçsüz bir liste olduğu söyleniyor ama yeni, genç isimler var, hepimizin tanıdığı Cüneyt Tanman gibi bir isim var ve ben umutluyum, en azından umutlu olmak zorundayım. Çifte kupa ile sezon bitebilir, böyle bir başlangıç yapma ihtimali var başkanın. Bakalım neler olacak, önümüzdeki günler bize neler gösterecek..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir