2 Temmuz 2015 Perşembe

Tabii Sercan Yıldırım'ı da Unutmadık

Sercan Yıldırım'ın Balıkesirspor'da da tutunabileceğini düşünmüyordum. Balıkesirspor belki küme düştü ama Sercan Yıldırım o performans sonrası ligde kalmayı hak etti ve piyasa yaptı. Talibi var, neredeyse bütün Anadolu peşinde ve Sercan Yıldırım'ı en azından kampta görme uygulaması doğru.

Nedeni şu, Sercan Yıldırım'ın biraz daha piyasa yapmasını sağlamak, gözden çıkardığımız bir isim gibi göstermemek. Sercan Yıldırım'ın Galatasaray'da kalma şansını yüksek görmüyorum ve mutlaka satılıp, fena olmayan bir gelir elde edilmelidir. Yaptığı bu piyasanın ardından yapılması gereken bu, yeni forvet hamlesi deniliyor mesela, rotasyon malum ve o kalabalıkta Sercan Yıldırım'ın şansı yok. 4-3-3 oynasan, kanat forvet kullansan bir derece ama 4-2-3-1'de hiç şansı yok.

Balıkesirspor formasıyla Galatasaray'a gol attıktan sonra yaptığı sevinç gösterileri ise işin ayrı noktası, olası taraftar desteğini de kaybetti mesela, tepki görüyor ve taraftar da haklıdır, kimse birşey diyemez. Sercan Yıldırım'ın kendini sevdirmesi de çok zor.

Yine de kamp döneminde görmek, gözden çıkardığın bir futbolcu gibi göstermemek futbolcunun olası transferi için iyi gelişmeler. Geçen sezon itibariyle iyi bir transfer yapma ihtimali var, dediğim gibi neredeyse bütün Anadolu peşinde ve bir yere gitmese bile onu bekleyen bir Bursaspor olduğunu düşünüyorum. Galatasaray için fena olmayan bir maddi kazanım olabilir veya olası bir transfer için takas kozu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir