7 Kasım 2015 Cumartesi

Eskişehirspor Maçı İlk 11, Benfica Maçı İlk 18, Rizespor Maç Kadrosunda İse Yok


Eskişehirspor karşısında Jem Karacan'ı ilk 11'de izledik ki sürpriz bir karardı ama başarılı da oldu diyebilirim. 2 senede uğradığı maç erozyonu göz önüne alınırsa, o katkıyı vermesi bile değerli. Benim için geniş rotasyonda olması gereken bir futbolcudur, Yekta Kurtuluş olacağına Jem Karacan olsun. Herkes Jem Karacan fazla alıyor diyor ama takım ortalamasına bakıp, giden bazı isimlerin maaşı akıllara gelince de Yekta Kurtuluş'un yarı ücretine bekliyor mesela. Ondan da daha faydalı bir futbolcu, ekleyelim. Tanıyanlar, bilenler, izleyenler hak verecektir söylediğime. Çok fazla ön yargıyla yaklaşıldı, umarım kırılacak. Merak ettiğim konu ise başka. Eskişehirspor maçının 11'indeydi Jem Karacan, Benfica deplasmanında da 18'de yer aldı. Rizespor karşısında ise maç kadrosunda bile yok. Benfica deplasmanı Jose Rodriguez neden 18'de değil diye eleştiriliyordu, şimdi Jose Rodriguez maç kadrosunda ki 18 kişilik kadro gitti zaten, Jem Karacan ise İstanbul'da bırakıldı. İyi gidişat varken neden böyle bir karar alındığını merak ediyorum..

2 yorum:

  1. Orta saha bizim en kalabalık bölgemiz bol oyuncu var. Bu sekilde rotasyonu canlı tutmazsa Jose ye neden forma şansı vermiyor diyecektik. Tamam Jem de bir yükseliş var ama yeri geldi Jem ve Jose 18 e girdi Emre giremedi. Bence Hamza hoca bu dengeyi çok guzel ayarlıyor. Kenarda oturacak 7 oyuncudan biri kaleci zaten bir stoper bir bek bir forvet bir kanat iki tane de orta saha oyuncusu tercih ediyor.

    YanıtlaSil
  2. Orta sahada jem mutlaka kullanılmalı en azından şuan için. Bilal fazlası ile zayıf kalıyor tamam teknık akıllı ama orta saha direnci olmuyor. 2. yarı ise bilal oyundan nerdeyse tamamen düşüyor bence maça jem veya jose ile başlanmalı ve bilal 65 ten sonra grmeli

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir