18 Kasım 2015 Çarşamba

Fatih Terim'in Emre Çolak'a Euro 2016 Mesajı


Milli Takım'ı hak etmedi, Galatasaray'da sezonun en az süre alan futbolcularından biri. Hala yetenekli ama bu yetenek doğrultusunda kariyerini şekillendiremeyen bir futbolcu. Şenol Güneş, 

Beşiktaş'ın başına geldiğinde ilk söylenen isim Oğuzhan Özyakup olmuştu ve futbolcunun gelişimini görüyoruz. Şenol Güneş öncesinde Beşiktaş kariyeri yerinde sayan, yukarı adım atamayan haldeydi, bugün ise hem Beşiktaş hem de Milli Takım'ın büyük kozu. Eğer Şenol Güneş, Galatasaray'ın başına gelmiş olsaydı ilk söyleyeceğim isim Emre Çolak olacaktı.

Kimse ihtimal vermezken Fatih Terim onu kazandı aslında. Fenerbahçe karşısında Emre Çolak'ı 11'de gördüğümüzde delirmiştik ama o gün aldığı formayı bir daha bırakmadı. Ertesi sezon performansı biraz dalgalandı ama Fatih Terim'in inandığı, güvendiği gençlerden biri oldu. Milli Takım'a da seçilmesi bu yüzdendir, hala inandığı bir isim ve görmek istedi.

Daha önemlisi, Emre Çolak'a doğru tabirle gaz vermek istedi. Eğer çalışırsan, kendini geliştirirsen Euro 2016 için şansın var mesajıdır bu. Emre Çolak, biraz akıllı davranırsa bu şansı kullanır ve Euro 2016 yolunda elinden geleni yapar. O kadroda yer alır, alamaz bilemeyiz ama adaylardan biri olur. Şu an kimse konuşmuyor, aklımızın ucundan dahi geçmez ama Milli Takım'da kaldığı süre umarım onun adına bir çıkış noktası olur ve bundan sonrası için gelişim gösterir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir