4 Kasım 2015 Çarşamba

Kesin Olan Bir Şey Var Ki, Forvet Transferinin Olmazsa Olmazlığı


Hamza Hamzaoğlu'nun "Ne Burak'ın gol vuruşları Umut'ta var, ne de Umut'un baskısı ve deparı Burak'ta var. Uğraşıyoruz..." söylemi forvet konusunda yaşanan iflasın bir diğer resmi. Geçen sezonun bitiminin ardından "Pandev gidecek, orada bir boşluk var ve forvet transferi düşünüyoruz" söyleminin ardından herhangi bir isim transfer edilmemesi kabul edilecek bir durum değil. 

Umut Bulut'un baskısı ve deparı Burak Yılmaz'da yok diyorsan da West Ham'dan gelen 10 milyon avro'luk teklifi kabul etmemenin açıklaması yok. O parayla müthiş bir forvet hamlesi yapılırdı, hatta iki isim birden de alabilirdin ki ffp'yi konuşurken 10 milyon avro'luk bir kaynağı kabul etmeyerek büyük bir hata yapıldı. 

Burak Yılmaz'ı severim, övdüğüm çok zaman oldu ve yine överim, onun yaptığı gol istatistiğini herhangi bir futbolcunun görmesi güç ama 10 milyon avro'luk bir teklifi kabul etmek durumundaydım ve Burak Yılmaz'a mutlaka bir alternatif yaratmalıydık.

O alternatif Umut Bulut olduğunda senin hamle yapmak için bir şansın olmuyor, o ihtimali de elinden alıyorsun. Atılan gollere baktığımda ise takımın en iyi gol ayağı Podolski ki kanatta oynuyor. Bu da Galatasaray'ın forvet rotasyonunun resmi. 

Ara transferde Adebayor misali bir kumar hamlesine bile fitim. Ben de isterim, genç bir isim olsun, fazla para ödemeyelim ve geleceğe oynayalım ama kimseyi bulamıyorsak da bu yönde bir hamle düşünülebilir. Kesin olan bir forvet transferidir ki diğer kesin nokta da çok fazla para harcayacak imkanı olmadığı. 

Telles'in opsiyonu Ocak ayında kullanılır mı ya da Semih Kaya için Inter bir hamle yapar mı bilemiyorum ama para harcamak adına da başka çıkar yol görünmüyor..

4 yorum:

  1. bence birinci öncelik hamzayı kovmak. ve yerine cihat arslan ı takımın başına getirmek.

    çok net söylemek gerekirse takımda yerlinin yerlisi lobisi var.şu çıkan ilk 11 in hiçbir açıklaması yok aga.olcan burak-selçuk-birlo-sabri-umut bütün kankalar birlikte.forvet alsan ne olcak.gene burak oynayacak.

    daha öncede yazdım.hamza kadıköyde feneri yense bile kovulmalı.net diye.

    70 dakika oyuncu değiştirmedi hamza.inanılır gibi değil.gol geliyorum diyor.orta saha bitmiş.hala kenarda seyrediyor maçı.ne forvetinden bahsediyorsun aga.tam bir ahbap çavuş ilişkisi kurmuş hamza hoca.

    50 defa yazdım.yasini bitiriyor diye.adamın büütün dengesini bozdu zırt pırt oyundan alarak.

    YanıtlaSil
  2. Her şeyi geçtimde dünyanın en saçma açıklamasıdır bu umut bulutun deparı burak ta yok demek Allah aşkına umut bulut karıyerı boyunca hangı defans oyuncusunu attıgı deparla geçerek ekarte ederek gol atmış ta biz bu cevheri görememişiz!!! Hamza hoca galiba insanları salak zannediyo

    YanıtlaSil
  3. Hocam Medyada Bahsedilen rakam 10 dendi ama
    west ham 10 teklif etmemiş. Galatasaray teklifi 5m olarak açıkladı. bu durumda da 5m ye Burak satmak cok saçma geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dursun özbek eğer yalan söylemiyorsa 10 milyon avro'ya çıktılar demişti.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir