29 Aralık 2015 Salı

Bizim Yöneticiler Bu Durumları Podolski Kadar Kafaya Takmıyordur


"Türkiye'deki altyapı ile ilgili ahkam kesmek istemiyorum ama U19 takımımızın Benfica'ya 11-1 mağlup olması kabul edilemez."

"Pahalı maç biletleriyle sadece taraftar kaybedersin. Dolu tribünler her zaman futbolcuyu motive eder. Profesyonel bir futbolcu, o sahaya kendisi için olduğu kadar taraftarlar için de çıkar, 50 bin kişilik stadyumlara sadece 5 bin kişi geliyorsa, boş tribünlere oynamanın ne anlamı var ki, hiç."

"Bu olay yurtdışında oynamanın kolay bir şey olmadığını gösteriyor. Dışarıdan bakıp da yorumlayan bir kimse olayı her açıdan yorumlayamayabilir. Grosskreutz için idman yapıp maçlara çıkamamam kolay değildi. Belki de bu yüzden gitti"

İlk iki söylemin ortak bir noktası var, bizim yöneticiler Podolski kadar bu durumu kafalarına takmıyorlardır. Taksalardı zaten başka şeyler konuşuyor olurduk, maalesef acı gerçeği Podolski yüzümüze vurmuş ve iyi de yaptı. Bunları söyleyebilen futbolcu sayısı artmalı, gerçekleri konuşabilmeliyiz. Grosskreutz konusunda ise doğru yorum gelmiş, sadece idmanlara çıkıp maçlara çıkamamanın getirdiği psikolojik bir durum. Grosskreutz değişik bir karakter, eminim ki bir kere TT Arena'ya çıksa daha gitmek istemez ama belki de aldığı 1-2 teklif sonrası da böyle bir karara yöneldi. Umarım döner..

1 yorum:

  1. dernekler yasası ile yönetildiği için yani geçici olduğu için yöneticiler ne düşünüyor?ne kadar reklamım(iyi kötü farketmez) olursa kardır.vede ne kadar malı götürürsem kardır.kimsenin kulübü falan düşündüğü yok.kulüplerdeki asıl sıkıntı yöneticilerin hiçbir sorumluluğu olmaması yapılan rezaletlerde.kulüpler özelleşmediği sürece bu devam eder.attığı adım sonrası zarar ederim düşüncesi yoksa orada rant dan başka bişey olmaz.

    alt yapılarda da torpil var maalesef.çoğu kulüpte.adamını bulan çocuğunu alt yapıya sokuyor.yetenekli çocuklarda genelde fakir ailelerden çıktığı için onlar dışarıda kalıyor.alt yapılara oyuncu seçmelerine dikkat etmek lazım.misal eray yeteneksizi hangi yetenekli çocuk kaleciyi eleyerek seçildi.irdelenmeli.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir