25 Aralık 2015 Cuma

Sneijder Kendi Ekibini Mi Kuruyor Dersiniz?


Yerli çetesi diye bir kavram var ya, onu yıkmak adına mı bu pazara girildi bilmiyorum ama adı geçen yabancı futbolculara bakınca da ara transferde Hollanda pazarına girdik demektir. Donk bizden biri oldu gerçi, ne kadar Hollandalı sayarız bilinmez kendisini ama Hollanda'nın havasını solumuş, suyunu içmiş isimlerle ilgiliyiz. Ryan Babel'in ismi geçmişti geçenlerde, pr çalışması yapıyordu kendince. Doğaldır da, herkes Galatasaray'da oynamak ister. Keşke yaşı 29 olmasaydı ve o omuz sakatlıkları sık sık nüksetmeseydi. Yoksa düşünülebilirdi. Van Der Wiel büyük gündemdi aslında, tüm yerli basın onun ismini yazdı, ilgiliyiz, yakınız derken dün gece sürpriz bir hareket geldi ve kendini Hollandalı Di Marzio olmaya adamış Mike Verweij isimli gazetecinin bazı iddiaları vardı. Van Rhjin iddiası var. Ben çok tanımıyorum ama tanıyan arkadaşların yorumları genelde olumsuz. İyi başlayan, potansiyel var dedirten ama sonrasında düşüş yaşamış bir isim. 24 yaşında olması gençleşme adına bir mesaj ama Ajax'ta yedek bir sağ bek. Her gelen sağ bek nasıl olsa Sabri Sarıoğlu'dan iyidir mantığıyla mı hareket ediyoruz bilinmez ama böyle bir kumara kalkışılabilir. Bugün de Oussama Tannane iddiasını okuduk, adam Galatasaray'a çalışıyor. Menajeri Sneijder'le aynıymış galiba, bir menajer önerisi gibi duruyor. 21 yaşında, yetenekli bir arkadaş. Golcü bir kanat diyebiliriz ve repertuarına duran top silahı eklemiş bir isim. Kendisini çok fazla tanımıyorum ama bu tarz genç hamlelere ihtiyaç olduğunu da biliyorum. Genel anlamda bakınca Hollanda pazarındayız, ne çıkar bilinmez ama Sneijder kendi ekibini mi kuruyor dersiniz?

2 yorum:

  1. keşke sneijder kendi ekibini kursa.harika bir takım oluruz.yeteneksiz torpilli yerlileri yollama zamanı.yabancı sınırlamanın kalktığı senede saçma sapan bir kadro mühendisliği yapıldı.inanılır gibi değil.

    YanıtlaSil
  2. manajerin listesinde tanıdık isimler var.sneijder dahil.ama daha çok dikkat çeken teknik adamlarda var listede.oldukça parlak.ajax ile çalışıyor genelde.bu listeden anlaşıldığına göre.ronald kuman a pelle yi getirmiş misal.ajax teknik kadrosunun tamamı listede.

    http://www.transfermarkt.de/players-united-management/beraterfirma/berater/2938

    sneijder bu işlere el atarsa galatasaray bu işten kazançlı çıkabilir.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir