18 Ocak 2016 Pazartesi

Geri Döndü, Beklentisi Olan?


Bu geri dönüş üzerine heyecanlanmak isterdim ama yine biten bir dönemin eşiğindeyiz. Normal olan, Hamit Altıntop'dan fedakarlık beklenip, kalan 5 ay adına sözleşmesini fesh etmekti ama takımda kalıyor, beklentisi olan da var mı bilmiyorum. 

Futbolculuğuna asla lafım olmaz, çok da beğendiğim bir isimdir. Galatasaray'da geçirdiği 3.5 sezonun 2'sini sakat geçirmesi mesela, 2 maç iyi oynadıktan sonra yine bir sakatlık yaşamayacağının garantisi yok, üstelik yaş haddi de gelmiş bir futbolcu.

İlk sezonunda büyük katkı verdi, özellikle de Şampiyonlar Ligi'nde. O sezon Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray adına en çok maçın adamı seçilen isimdir mesela ama çok fazla görülmedi bu. Ya da geçen sezon Melo'nun yokluğunda verdiği katkıyı hatırlayın, şampiyonluğun kilit isimlerinden biriydi ama ona güvenerek sezonu planlayamazsınız. Hamza Hoca'nın da hatası bu oldu. Melo gitsin derken Hamit Altıntop'un dönüşüne güvendi ama dönemedi, sonuç ortada.

Gün itibariyle de takımla çalışmalara başladı ama kimin ne beklentisi var bilmiyorum. Sezon sonunda da takımdan ayrılacağı garanti olan bir isim. O da giderken mutlaka katkısı için alkışlarım ama genel anlamda bakınca da Hamit Altıntop'dan istediğimizi tam olarak alamadık. Sağlıklı kalsaydı çok büyük iş olacaktı ki çok büyük bir futbolcu..

1 yorum:

  1. Yorum by Faruk Öztas

    Ben saglikli bi hamitin kesinlikle ilk 11de olmasi gerektigini savunuyorum. Ve hala bu fikrimdeyim. Sag bek olur sag acik veya önlibero olur farketmez ama hamit gibi adamlar cok yok ve sahada olmasi yeter diyecegim adamlarin basinda geliyor. Ama üstüne basiyorum tekrar saglikli bi hamit!! Sezonun ikinci yarisi durumuna bakardim eger iyilestiyse kesin olarak devam ederdim hamitle tabiki maas durumunu ayarlamak sartiyla cünkü hem vefa hemde maddi olarak borclu hamit bize.
    Kendiside karakterli bi adam ve bu borclarini ödemeden gitmek istemiyecektir

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir