20 Ocak 2016 Çarşamba

Sezon Sonunda İyi Bir Stoper Kaybedeceğiz


Denayer'in dönüşünün yarattığı farklı izliyoruz. Savunma hattında sıkıntı yaşayan Galatasaray'a iyi geldi Denayer, keşke sezon başından bu yana stoper oynatabilseydik. Galatasaray'ın mevcut sağ bek rotasyonunda bile fark yaratmışken, asıl pozisyonu stoper olan bu adamın oynadığı şu futbol beni mutlu ediyor. Öncelikle hız kattı, ağır bir savunma hattımız vardı. Chedjou & Hakan Balta uyumunu da övdüğüm anlar olmuştu, özellikle de teknik özelliklerini, pasla çıkmayı ama Denayer'le önde basabiliyor Galatasaray, geriye de iyi koşuyor, daha hamleli. Ayrıca Denayer de pas oyununa yatkın, topla çıkan stoper. Manchester City'nin satın alma opsiyonunu vermemesinden de futbolcunun değerini anlayabiliriz. Geçtiğimiz sezonu Celtic'de geçirmişti ama Celtic onu bir sezon daha tutmak istemesine rağmen Manchester City Denayer'i, Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir takıma yollamak istediği için Galatasaray'a geldi. Onun için planları var, seneye de takımda tutmak isteyeceklerdir. Bu açıdan Galatasaray'da kalması imkansız ve son gelişmelerin de ardından Denayer'in kalmak isteyeceğini düşünmüyorum. İyi bir stoper kaybedeceğiz, keşke en azından bir sezon daha devam etme imkanı bulsaydık..

4 yorum:

  1. umarım 1 yıl daha kiralarız.harika bir stoper.hızlı ve teknik.

    YanıtlaSil
  2. ntvspor .net in haberinden hareketle spalvisin videosunu izledim de fena golcü değilmiş hafız.uzun boylu olmasına rağmen ayak tekniği çok iyi.henüz 22 yaşında.

    https://www.youtube.com/watch?v=sw5vMmTDB-Q

    YanıtlaSil
  3. gene ntvspor.net in haberine göre FAMARA DIÉDHIOU yu izledim.o da enteresan bir golcü.uzun boylu ve sprinter.

    https://www.youtube.com/watch?v=VFKAb2pxAXg

    YanıtlaSil
  4. üçüncü isim ise büyük soru işareti bence.şimdi giderler bunu alırlar.cornelius. 8.7 milyon avroya cardiff e gidip 5 ay sonra 3.5 milyona geri dönmüş kopenhaga.

    http://www.transfermarkt.de/andreas-cornelius/profil/spieler/203412

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir