10 Şubat 2016 Çarşamba

Galatasaray'da 5. Sezonu, Arkasında Bıraktığı Sayısız Kupa


Selçuk İnan da 31 yaşına geldiğine göre ben de yaşlanmaya başlamışım demektir. O değil de transfer olduğu döneme bakarsak ya Galatasaray'a transfer olmasaydı? Galatasaray'ın 2011-2012 sezonuyla beraber yazdığı tarih, kazandığı sayısız kupa. Tüm başarılarda direkt katkı sağlamış bir isim.

Sevmeyenini anlarım, forma çıkarma hadisesinde oluşan bazı ön yargılar var. Yani, sevmiyorlar ama iyi olan futbola da kötü demek zorunda hissediyorlar. En kötü sezonlarından biri belki de bu sezondur ama bu sezon bile takımın nadir iyi isimlerinden biridir, inkar edilmemeli. Takım şu sıralar kötü, dolayısıyla Selçuk İnan da bu dalgalanmadan fazlasıyla etkilendi ama ayakta kalmaya çalışan nadir isimlerden olduğunu düşünüyorum.

Galatasaray'da 5. sezonunu yaşıyor. Biten 4 sezonda da 3 şampiyonluk, 3 Süper Kupa, 2 Türkiye Kupası, Şampiyonlar Ligi çeyrek finali ve 2. turunu geride bırakmış. Galatasaray formasıyla da 197 maça çıkıp 42 gol 53 asisti var. Bunun adı istikrar, bunun adı winner olmak, bunun adı çok büyük futbolcu olmak.

Galatasaray'ın yeniden ayağa kalktığı ve başarıya yürüdüğü bu dönemin isimli kahramanlarından biridir. 2011-2012 sezonunu da asla unutmayacağız, öyle bir performans kolay görülmüş bir şey değildir. Sevmeyenini anlıyorum ama Selçuk İnan'ın futbolunu tartışanı asla anlamayacağım. 

Selçuk İnan'a sevgim ve saygım çok büyük. Yeni yaşı kutlu olsun ve düşünülen yeni dönemde de onun tecrübesinin çok büyük bir payı olacak..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir