18 Mart 2016 Cuma

Lazio 0-3 Sparta Prag, Akıllara Galatasaray Geldi


Lazio deplasmanı kadrosu, TT Arena'da 1-1 berabere kaldığımız maçın rövanşı. Şu kadronun öyle bir dizilimi vardı ki;

Muslera
Denayer Chedjou H.Balta Carole
Donk Selçuk
Podolski Sneijder Yasin
Sabri 

İlk maçta bol stoperli bir Galatasaray vardı, gördük ki tutmadı. Savunma amaçlı kurulan bir 11'di ama baskın olan taraf Lazio'ydu ve Galatasaray yine savunamadı, hücumu da kaybetti. Bu maça baktığımızda da gizli forvet gibisinden Sabri Sarıoğlu'nu izledik, garip bir dizilimdi derken Lazio'nun turu rahat geçtiğini düşünüyorum. Galatasaray yine hücum yapamadı, aynı zamanda savunamadı da ve Lazio'nun rahat geçtiği bir tur.

Lazio'yu konuşmaya gerek yok, bu sezon en az Galatasaray kadar kötü durumdalar ama biz Lazio'yu öyle büyüttük ki elenmek doğaldı. Sparta Prag ise dün İtalya'da ilk yarıdan 3-0'ı buldu ve tur atladı. Şu tabloda emeği olan herkese selam olsun, başka diyecek bir şey yok. Galatasaray'ın bu kadro yapısıyla çok fazla ilerleyemeyeceğini ben de biliyordum ama takımı bu duruma getirmek de büyük iş. Şampiyonlar Ligi çeyrek finalisti Benfica'yı yendi mesela bu takım, deplasmanda da beraberliği son dakikada kaçan boş kaleyle kaçırdı. Durum o kadar da kötü olmamalıydı ama en kötüsü yaşatıldı. Bunda da Mustafa Denizli'nin payı çok büyük.

Biraz da bu yüzden Galatasaray, Galatasaray olduğunu tekrar hatırlamalı diyorum. 2010-2011 sezonunda da unutmuştuk, sonrasında hatırladık. Şimdi yine unuttuk, hatırlamak zorundayız..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir