15 Nisan 2016 Cuma

Caner Erkin & Inter Denilince Konu Otomatik Olarak Alex Telles


Caner Erkin'in güvencesi var, Inter ile anlaştığı iddiaları bence doğru. Aksi bir durum olsa bu kadar cesaretli atarlar yapamazdı ve kadro dışı kalmayı göze almazdı. Formasını kaybetmeyi en son beklediğim isimlerdendi, özellikle de Hasan Ali Kaldırım karşısında ama Pareira'nın tercihi belli ama Fatih Terim'in de tercihi net, birinci sol beki Caner Erkin. 

Euro 2016 yolunda da Caner Erkin'in en son istemeyeceği şey yedek kalmak ama Fenerbahçe'de olmasına rağmen Milli Takım'da rakibinin olmadığını düşünüyorum. Hasan Ali Kaldırım ve İsmail Köybaşı'nı sayıyoruz ki Hasan Ali Kaldırım kadroya bile çağrılmıyor. İsmail Köybaşı'nın seviyesi ise belli. Emre Taşdemir ise daha çok açık oynamaya başladı, bu da onu en azından bir süre Milli Takım'dan ayrı tutabilir.

Caner Erkin & Inter deyince de konu otomatik olarak Alex Telles oluyor. 8.5 milyon avro'luk bir opsiyon, Galatasaray yönetiminin de büyük ihtimalle en büyük beklentisi. Telles için başka talipler de var deniyor gerçi, ne kadar doğru bilemem ama bu şartlarda Inter haliyle bu topa girmez. Bonservisi olmayan Caner Erkin'i almak varken, istikrarlı şekilde 11 kullanmadıkları Telles için bu parayı asla dökmezler. Haliyle de Telles Galatasaray'a döner, dönsün de. Gençleşelim derken gözden çıkarmamız gereken son isimler Telles & Bruma misali adamlar.

Ffp Inter'in de tepesinde, akıllıca bir hareket bu. Kadrolarında milyon tane sol bek var, en son Nagatomo sözleşme yeniledi ama adamlar doyumsuz, en azından bu doyumsuzluklarını akılcı hareketle süslüyorlar. Caner Erkin'e biz de yürüyebilirdik, gelirdi de, yok diyeceğini sanmıyorum. Bu sayede Telles'den kazanmak mümkün olabilirdi ama bizimkilerin yüksek ihtimalle aklına bile gelmedi, ortada yeni sezon planlaması dahi yok. En azından elimizdekini kaybetmeyelim, Telles dönebilir..

2 yorum:

  1. Hazır sol beklere değinmişken. Aklıma geldi semih kaya`yı sağ bek devşirebilirsek Linnes`ten bir linderoth yaratabilirmiyiz. bir ara denizli oynatmıştı fenada oynamadı çabuk atik hızlı bilekleri iyi mücadele gücü yüksek neden olmasın ?

    YanıtlaSil
  2. Linnesi sol bek yerine sag acik olarak kullanabilirsek daha iyi olabilir. Sol bekte telles geri gelicek gibi duruyor artik telles ve carole bu bolgede rekabet edecekler gibi.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir