22 Nisan 2016 Cuma

Nostalji, Konu Galatasaray'da Hayal Kırıklığı 11'leriniz

Nostaljiyi seviyoruz, blogda da bu anlamda sık sık nostalji üzerine yazıyorum. Bilhassa izlediğim, net hatırladığım dönem üzerine. Twitter'da sormuştum, son 15-16 yıl özelinde hayal kırıklığı 11'lerinizi yazar mısınız diye. Sonrasında iş budaklandı derken gelen yorumlar neticesinde de üç tane hayal kırıklığı 11'i çıkardım, a, b ve c kadroları diyebiliriz. 

Tabii bu kadroların kıstası var, değerlendirmeyi ona göre yapmak gerekiyor. Bazı futbolculara sabretmedik mesela, 6 ayda gönderdik ama kalan süre içerisinde değerlendiriyorum. Linderoth mesela, şanssız sakatlıklar yaşadı, oynayamadı ama bu da bir hayal kırıklığı nedeni. Ya da Misimovic, bence haksızlığa kurban gitti ama bu durum da hayal kırıklığı. Hajrovic durumu da örnek, transfer süreci ve skandalı büyük bir hayal kırıklığıydı. Veya bir futbolcu katkı vermiş olabilir ama geldiği bonservisin altında kalmıştır, Amrabat misali. Bir de hiç süre alamadan gidenler var, onları dahil etmedim, nedeni de ayrı bir 11 konusu olmaları. Ayrıca Donk ve Dzemaili gibi isimlerin de hayal kırıklığı olduklarını söylemekle birlikte, ileride katkı verme ihtimalleri oldukları için yazmıyorum. Tüm bunları dahil ederek üç tane hayal kırıklığı kadrosu oluşturduk, sizin 11'leriniz neler ya da gözden kaçırdıklarımız da mutlaka vardır. Bunları yorumlarda belirtirseniz çok sevinirim..

A Kadrosu;


B Kadrosu;


C Kadrosu;

1 yorum:

  1. ZAPATA(Bırak GS'yı ligde herhangi bir yakımda 3. kaleci olamaz, sağolsun Polat-Sezgin ikilisi)-TARIK ÇAMDAL(4.5 milyon avro ödenen istikrarlı biçimde yokları oynayan bek-Aysal-Tulum ikilisinin gider ayak kazığı)-FRANK DE BOER(kötü orta sahanın da etkisi olmakla beraber böyle bir kariyeri sürekli birebirde yenilip gol yememize neden olurken görmek şoka uğrattı bizleri, O bize biz de ona yarım sezon dayanabildik)-CRİS(Lyon'un efsane stoperi hemde bedava diye sevindik ama Çin malı taklidi misali saç baş yoldurttu)-ÇAĞLAR BİRİNCİ( 3 yıl kaldı sanırım verim sıfır ne oynadı ne de başka yere gitti oturdu ve parasını bankadan çekti)-HAMİT ALTINTOP(4 senede yaklaşık 12 milyon avro maaşa Schalke ve birkaç off derdirten maç, sakata gelen o değil biz olduk)-BÜLENT AKIN(Bu adama 7 milyon avro bonservis ödemek için çılgın olunmalı. Müthiş bir menajeri olmalı 3 sene Florya'da yatan adamı Bolton Wanderers'e pazarlayıp 1 sene PL yaşattı elemana)-TOLUNAY KAFKAS(Trabzon'un orta saha dinamosu deli gibi savunmacı orta saha aradığımız anda geldi ama sahada hep onu aradık adeta biletsiz izledi maçları)-HAİM REVİVO(Revivo yarım sezonluk GS macerası sonrasında İsrail'e döndüğünde bir FB'li arkadaşıma "sizi şampiyon yaptı bize ise sadece Bursa maçını kazandırdı" demiştim)-YİĞİT GÖKOĞLAN(Onun için 3 milyon avroya Manisa'ya sponsor olduk, Colin Kazım transferinden rahatsız olup Çok iyi anlaştığı Terim'e bayrak açtı GS ve Terim'e elveda dedi. Yiğit ise birkaç sene Florya'da yattı şimdilerde ise 2. ligde bile etkisiz kalmayı sürdürüyor)-SERKAN AYKUT(Yeni Tanju Çolak tıpkı onun gibi Samsunspor'dan 8 milyon avroya cimbomlu oldu. Tanju abisi gibi alemlere akınca gizli santrafor oldu.Sağda solda kiralık ama verimsiz oynayıp sessiz sedasız futbola veda etti)

    Yedekler: Leo Franco-Feti Okuroğlu-Lucas Ontivero-İzet Hajrovic-Kuzmanovski-
    TD: Mustafa Denizli(son dönemi)-Saftig-

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir