30 Mayıs 2016 Pazartesi

Mustafa Denizli'nin Benitez'den Önceki Prensi Emre Mor


Fatih Terim'in bu tarz turnuvalar öncesi bir sürprizi olur, bunu daha önce de yazmıştım. Kadrolar açıklandığında bu isimlerden birinin Emre Mor olabileceğini düşünüyordum. Bana göre kadroda olması şu aşamada sürprizdi, erken olduğunu düşünüyordum ama kadroya alındı, Karadağ karşısında bulduğu şansı da iyi değerlendirerek Euro 2016 vizesini aldığını düşünüyorum. Turnuvada sürprizi o olacak, önemli bir potansiyel, büyük bir yetenek olduğu açık. İsmini duyuyorduk ama bizler videolardan aşinayız ama izlemek, futbolcuyu tanımak başka. Bu anlamda Emre Mor'un galası bizler adına Karadağ karşısındaydı, Euro 2016'da devamını görebiliriz. Galatasaray'la da ilgisi vardı aslında, Mustafa Denizli'nin Benitez'den önceki prensi Emre Mor'du ama Galatasaray tüm şartları zorlamasına rağmen bu transferi gerçekleştiremedi. Şimdi ise Dortmund'un listesinde olduğu söyleniyor, umarım bu transferi gerçekleştirir ki Emre Mor Türkiye'ye uğramaması durumunda kendisini çok iyi bir kariyerin beklediğini biliyor olmalı..

2 yorum:

  1. genç oyuncu öğüten takımlar var hafız.galatasaray fenerbahçe trabzonspor a giden gençler kayboluyor.son 3-4 yılda ise beşiktaş genç oyuncular için ideal ortamı sağlamış durumda.

    genç oyuncu kazanmak için 2 ana etken var.kulüp yönetimi ve teknik adam.bu ikisi ideal birlikteliği sağlarsa oyuncular büyüyor.emre mor galatasaraya gelse kaybolabilirdi.çok isim var.oğuzhan galatasaraya gelse dakika alabilirmiydi.soru işareti.

    özetle projen yoksa gençlere yatırım yapsanda sonuç alamazsın aga.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şenol Güneş'e kadar Beşiktaş'ta da doğru süreleri alamadı bence. İş biraz da teknik adamda bitiyor.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir