10 Haziran 2016 Cuma

Sneijder'in Verdiği Bir Galatasaraylılık Dersiydi


4-3-3 diyerek içerisinde 10 numaralı olmayan düzenler kurabilirsiniz, maliyetten kaynaklı ffp de diyebilirsiniz ama Sneijder'i göndermek adına böyle "kumpas" vari bir tutum içerisine giremezsiniz. Bugün Sneijder gittiğinde yerini o kalitede doldurmanız imkansız, hepsi bir yana tribüne giden son taraftarları da kaybedersiniz. 

Gazeteye yapmış olduğu bazı açıklamalar çarptırılmış ama bence son derece haklı söylemlerdi, birinin takıma sahip çıkması ve bunları konuşması gerekiyordu. Şimdi ise bu açıklamalardan kaynaklı Galatasaray Başkanı çıkıyor ve bizlere Galatasaraylılık dersi mi veriyor? 

Tarihin en kötü Galatasaray Başkanı ve yönetimi diye birçok kez yazdım, yazmaya da devam ederim. Bu bahaneyle Sneijder gönderilemez, hatta düşünülemez bile. Bu işin taktiği, tekniği yok, tamamen Sneijder üzerinden ego tatmini yapmaya çalışıyorlar, bizden büyük yokmuş gibisinden. Taraftar zaten karşısında ama artık iş isyan noktasına doğru yavaş yavaş ilerliyor. Daha teknik direktörün yok, planın, programın yok ama Sneijder'e mi geldi sıra?

Bu şekilde satılamaz, tekrar belirtmek isterim. Galatasaray'a sahip çıkmak ve iyiliği doğrultusunda konuşmak ne zamandır suç oldu, Sneijder'in söylediği doğrulardı. Yönetimin kaldıramadığı da bu galiba, işlevleri yok, onları dinleyen ve arkalarında duran kimse yok (taraftar anlamında), o yüzden de taraftarın üzerine oynamak için Sneijder'i gözden çıkarıyorlar. İyice Osmanlı entrikalarına dönen bir iş ki bu bir savaşsa bunun kazananı yönetim olmayacaktır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir