22 Ağustos 2016 Pazartesi

Milli Takım'ın Forvet Sorununa En İyi Adres Enes Ünal Olacak


Özel bir yetenek, doğru kariyer planlamasıyla da yükselmeye, potansiyelini daha iyi yansıtmaya devam ediyor. Büyüyor Enes Ünal, hem de çok güçlü bir şekilde. Manchester City transferinin ardından attığı bu adımlar son derece doğru ki bugün Türkiye'de olsa birilerinin arkasında beklemek durumunda kalacaktı yine. Hollanda ve Belçika gibi liglerin ortamından söz edenler oluyor da en uygun ortamda bana göre, daha iyisi de olmayacaktı. İlk maçında da Groningen karşısında 16 dakikada attığı 3 gol var. 3 gol atması da bir yana, attığı gollerin kalitesi ve tekniği inanılmaz. Hepsinden öte de gösterdiği fiziksel gelişim. Milli Takım için de forvet sorununu biliyorsunuz zaten, en iyi adres Enes Ünal olacak..

4 yorum:

  1. Hollanda ligi zor bir lig degil. Abartmayalim. Üst düzey bir ligde böyle rahat topa vurma imkanin yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye'de vuramıyordu mesela, sence üst düzey bir lig miyiz? abartmayalım derken, ben bir forvet alternatifi de göremiyorum.

      Sil
  2. Hollanda ligi takimlari hücüm oynar. Felsefe 4-3-3 tür. Takimlari cok fazla pozisyona girer. Macin 3-0 dan 3-3'e gelmesi güzel bir örnek. Türkiye ligi daha sert ve mücadele gücü yüksek, tecrübe ister. Ingiltere ligi ise bütün bu özellikleri barindiran bir lig. Artik bütün gözler Enes'in üzerinde olacak. Insallah basarili olur.

    YanıtlaSil
  3. Hollana ligi zor bir lig değil bu doğru ama 2 şeye bakmak lazım..1)Enes'in 3 golündedevuruş kaitesi muazzam 2)ruud van nistelrooy,kluivert,bergkamp önce o zor değil dediğimiz hollanda liginde parlayıp daha sonra dünyada star olan forvetlerden sadece birkaçı..ve şu konuda kesinlikle aynı fikirdeyim..Enes milli takımın forveti olmalı

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir