3 Eylül 2016 Cumartesi

Nigel De Jong Bugün Sahadaydı, Peki Kim İzleyebildi?


Milli Takım aralarında millet futbola hasret, özellikle de heyecan duydukları sezonlarda. Şu ara bana da ızdırap gibi geliyor, heyecanlıyım. Güzel bir takım kurduk çünkü, bir an önce izlemek adına da sabırsızlanıyorum. Boluspor'la da bu arada maç alınması güzel, bu dönem A Milli Takım'lara çok fazla futbolcu gönderemedik ve neredeyse tam takımız. Bu da bir yana, Nigel De Jong'un Galatasaray formalı ilk maçı ve takım da lige iyi girmiş, kurulan kadronun da hemen hemen herkesin içine sindiğini düşünüyorum. Beşiktaş güzel bir hareket yaptı mesela, Vodafone Arena'da Gaziantepspor'la oynadıkları maçı hem BJK TV'den yayınladılar, hem taraftara açtılar. Biz ise Boluspor'la Florya Metin Oktay Tesislerinde kapalı kapılar ardında oynuyoruz. Ne GS TV'den yayın var, ne de taraftara açık. Bu tip aralar kulüp & taraftar arasında bir köprü, üstelik bu takım ligin ilk maçını da seyircisiz oynamış, yani bir anlamda hala sezonu açamadı. Son derece saçma bir karardı bu, çok üzüldüm..

2 yorum:

  1. Maçın kanalsız olduğunu duyunca basit bir GALATASARAY aşığı olan ben şöyle düşündüm"keşke maç GALATASARAY tv de olsa da, izlesem"
    Kısa vadede de yapılacak reklam bağlantılarıyla maçın yayın maliyeti karşılanır. Takımını merak eden taraftar, futbolcuları izler.Amaçsız bir şekilde var olan tv nin izlenme oranını artırır ve kombi forma satışları için reklam yapılırdı. Aslında tv doğru şekilde yönetilse kara geçip GS reklam gücü olacak.
    Ama işi yavaş öğrenen bir öğrenci gibi davranan yönetim, inşallah bu işide öğrenecek ve tv nin gücünü fark edecek.
    Yazık bir fırsat daha kaçtı Burak bey

    YanıtlaSil
  2. Degerli dostlar. Elestirilerinizde cok haklisiniz ama gecmis yonetimler doneminde cok buyukyanlielar yapilmis, paralar havaya sacilmis. Yonetim olayin farkinda yatirim yapmak istiyor. Maalesef altyapi sefil durumda buyuk yatirima ihtiyac var.Siz yinede yakindan ttakip edin bu ara farkimizi ortaya koyacagiz.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir