10 Aralık 2016 Cumartesi

Adaletini, duruşunu kaybetti derken bir de buna yalancılığı mı ekleyelim?


Riekerink üzerine de bir yazı dizisi yazmak gerekir, kaybettiği değerlere yönelik. Adaletini kaybetti, duruşunu yitirdi derken bir de buna yalancılığı mı ekleyelim dersiniz?

Basın toplantısında kendisine Linnes ile ilgili sorulan soruya verdiği cevap şu; "Linnes bizim için çok güzel bir örnek. Norveç Milli Takım oyuncusu. Oynadığı maçlar oldu. Onunla hep irtibat halindeyiz. Bazı maçlarda 18'e bile girmedi. Ama mücadelesini hep sürdürdü. Önemli bir duruş gösterdi. Antrenmanlarda hep yüzde 100'ünü gösterdi. Carole'ün cezasından ötürü sol bek oynadı ve ben buradayım mesajını verdi"

Oynadığı maçlar olmadı, en azından biz bunu izleyemedik. İzlemek isterdik tabii, Sabri Sarıoğlu ve Cavanda gibi isimlerin arkasında 5 maçta 18'e dahi alınmadığını görmek bizlere acı verdı mesela. 35 dakikada silindi, ligin ilk maçı Karabükspor karşısında. Carole'nin yokluğunda zorunluluktan oynadığı bir Bursaspor maçı var, bir de son 1 dakikada oyuna girdiği Kasımpaşa karşılaşması. Oynadığı maçlar oldu dedi de, hangi maçlardı onlar?

Linnes'in karakteri inanılmaz düzgün, hala çalışmaya devam ediyor, Galatasaray formasının önemini dile getiriyor ve isyan etmedi, tepki koymadı. En disiplinsiz dönemlerden birindeyiz diyorum, haklı olarak bazı futbolcuların isyanlarını, tepkilerini de gördük bu zaman zarfında ama Linnes sessiz. Belki de sessiz olduğu için hakkı yeniyor ve görmezden geliniyor. 

2 yorum:

  1. Şuan brumadan sonra takımda ki en potansiyelli oyuncu olmasına rağmen adamı harcıyoruz. kaçan balık büyük olur üzüntüsü yaşamayız umarım . bazı medya haberlerınde konyaspor ile takas gündeme gelmiş diye okumuştum. bunu dusunen yonetıcı teknık adam her kım var ise defolup gıtmelı acilen bu takımdan.

    YanıtlaSil
  2. cevirmen duzgun ceviriyormu bilmiyorum surekli bi seyler ekliyor gibi geliyor bana

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir