24 Ocak 2017 Salı

Tolga Ciğerci dönüyor, 20 Kasım'dan bu yana döndüğü gibi


Tolga Ciğerci sakat, uzun süredir yok. Sakatlık geçmişi de kabarık bir isimdir, kendisini tanıyanlar, takip edenler bilir. Serdar Aziz için söylenenler onun için de geçerliydi ama Tolga Ciğerci'nin sezona iyi girmesi ve yarattığı fark her şeyi unutturdu. 

Kendi sözlerinden yola çıkıyorum, Fenerbahçe maçında bir sakatlık yaşadığını söyledi, sakatlığını maç içinde hissetmemiş ve bu nedenle sakatlığı uzun bir sürece yayılmış. İlk sakatlandığında 3 haftadan bahsediyorduk, son resmi maçı 20 Kasım'da Fenerbahçe karşısında. Şimdi de Akhisar maçında forma giyemeyeceği ama Kayserispor maçında sahalara döneceği söyleniyor. 

Sakatlığını bilen yok, bu konuda sağlıklı bir açıklama yok, bilinmezlik ise doğal olarak üst seviyede. Tolga Ciğerci'nin takım içinde pek sevilmediği, idari bir kararla oynatılmadığı ama taraftar tepkisinden korkulduğu için sakatlık süsü verildiği söyleniyor. Ne kadar gerçek bilemem, hakkında sağlıklı ve doğru bir açıklama gelmediği için de yalandır diyemiyorum. Bu iş nasıl şekillenecek merak ediyorum, umarım sahalara en kısa şekilde döner ve hakkında çıkan bu tarz haberler gerçek değildir. 

Tolga Ciğerci önemli, yarattığı fark büyük olmuştu ve yokluğunu arıyoruz. Selçuk İnan'a fazlasıyla bağımlıyız, mecburiyet bu. Alternatif yok çünkü, oraya yazabileceğimiz bir isim yok. Tolga Ciğerci & Nigel De Jong ikilisinin de doğru ikili olduğunu söyleyemem ama mevcut tabloda oynar, bu görüntüden kötü olmaz. 

Tempo noktasında kaybolduk, hızlanmanın yolu da Tolga Ciğerci'den geçecek ama nasıl döneceğini merak ediyorum. Daha önemlisi ise hakkında sağlıklı bir açıklama, ne olduğunu öğrenmek istiyorum. Ne olduğunu bilen varsa yorum atsın, bilmek, aydınlanmak isterim. Tarihin en bilinmez olaylarından biri..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir