15 Ocak 2017 Pazar

Yeni takımında ancak bu kadar güzel bir başlangıç yapabilirsin


Ayağının tozuyla etki edenler diye bir liste bir ara yaparız, o listede de Garry Rodrigues kendisine yer bulmayı garantiledi. Uzun vadede neler olur bilemem ama ilk izlenimin oldukça başarılı olduğunu söylemek lazım. Bruma'ya odaklı bir Galatasaray'ı ligin ilk yarısında konuştuk durduk, şansımız şu ki Bruma'yı kaybetmedik, oynama istikrarını hiç kaçırmadı. Bruma'sız ilk maçtı Konyaspor deplasmanı ve ilk yarıdaki görüntü bu noktada şaşırtıcı değil. Garry Rodrigues'in varlığı biraz bu açıdan da önemli olacak, Bruma'nın boşluğunu doldurabileceğini gösterdi. 21 gündür bireysel idman yapmadığını söylüyordu, eksikleri var ama ayağının tozuyla etki yaratmayı başardı, futbolcuyum diye bağıran bir adam işte. Bruma da dönecek şimdi, hangisi sol tarafta oynar bilemem ama beni fazlasıyla heyecanlandıran bir durum, Bruma / Sneijder / Rodrigues / Podolski'li hücum hattı. Şöyle bitirelim, bir futbolcu yeni takımında ancak bu kadar güzel bir başlangıç yapabilirdi. Bazı ön yargılarım vardı, bir maçta göklere de çıkarmak istemem ama heyecanlandırdı, önemli bir ışık yandı. Bu da önemli bir olgu.

3 yorum:

  1. Bu takım alternatifsiz bir Selçuk'a hele böyle kötü oynayan bir Selçuk'la sezon sonu hezimet yaşar. CAROLE dersen yürüyecek hali kalmamış adamını bile kovalayamayacak kadar güçsüz durumda. Ne oluyor bu takıma? Maalesef organizasyon denilen şey yok. Sadece bireysel yeteneğe dayalı oynuyoruz bu da bizi böyle kısır, zevksiz renksiz bir sonuca götürüyor. 8 numara olmazsa olmaz transferdir!!!

    YanıtlaSil
  2. karabük maçında daha net fikirler elde edebiliriz garry hakkında.karabük ün ikinci bölge aktif presine karşı takım ve garry ne yapacak soru işareti.

    daha öncede yazdım.bu takıma defans yapmasını bilen 2 bek lazım.konya maçında skor haricinde takımda değişen hiçbir olumlu şey yok.ilk yarıda konya 4 net gol pozisyonu buldu.

    sabri linnes carole gibi isimler bence açık oyuncusu alternatifi olurlar. skor olarak öne geçince skoru korumak kanatları kapamak için açık oyuncusu olarak sonradan oyuna dahil olurlar.

    bruma ile sözleşme uzatılırsa uzun yıllar açık oyuncusu almamakta fayda var.

    @mehmet

    carole e ve genel olarak bek oyuncularından çok fazla koşu mesafesi isteniyor. haliyle yoruluyorlar.bence fizikli defansif özellikleri gelişmiş ve koşu mesafesi biraz daha daraltılmış(stoperleşme + orta saha çizgisinden 20 metre ileride) beklere ihtiyaç var.

    hem stoperleşmek hemde hücumda sıfıra kadar inmek oldukça yorucu bir tempo gerektiriyor.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir