1 Şubat 2017 Çarşamba

5 milyon görüntülenme sayısını devirdik, 1 ay sonra da 8. yılı kutlayacağız


1 ay sonra 8. yılı kutlayacağız, o zaman daha detaylı şekilde yazarım. Bunu bir teşekkür yazısı olarak kabul edebiliriz. Çünkü sizler sayesinde bugünleri gördük, gösterdiğiniz ilgi ve alakanın önemi çok büyük. 8 yıl içerisinde mutlaka bir değişim oldu, özellikle askerlikten döndüğüm zaman sonrasında blog'un gelişimi ve ilerlemesi çok daha büyük oldu. İçerik olayına yöneldim, farklı bir şeyler yapmaya çalıştım, blog içerisinde daha fazla Galatasaray'a odaklandım. Twitter ve blog'un aynı paralelde ilerlediğini söylemek mümkün, büyüme oranları aynı şekilde. Blogger'ın eski havasının olmadığını ben de düşünüyorum, hatta ölme noktasında. Benim ilk piyasaya çıktığım dönemde çok fazla iddialı blog vardı, bugün çoğu spor dünyasında bir noktaya geldi. Benim bu noktada bir hayalim veya iddiam yok, spor dünyasının içerisinde yer almayı sevmiyorum ve istemiyorum. Blog kaynaklı da bir gelirim yok, bu konuda bir arayış içerisinde de hiç olmadım. Bu iş benim adıma bir hobi, kendimi ifade etmeyi sevdiğim bir arena, aldığım keyif çok büyük. Sizler sayesinde de görüntülenme sayısı 5 milyon'u devirmiş durumda. Gelir amacı gütmeyen ve tek başıma ilerletmeye çalıştığım bir blog için fazlasıyla iyi bir rakam olduğunu düşünüyorum. Her türlü görüş ve eleştirinizi beklerim, sizlerle birlikte burayı geliştirmeyi devam etmek istiyorum, hep birlikte bu noktayı gördük. 1 ay sonra da 8. yılı konuşacağız, o zaman daha detaylı bir blog nostaljisi yaparız..

8 yorum:

  1. Abi blogunu ilgi ile takip ediyorum. Dediğin gibi bloggerlar iyice azaldı. Benim blogum 2. yılını tamamladı ve 50bin görüntülenmeyi yeni geçti. Sen bu alanda çok iyisin başarılar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önemli olan aldığın keyif. Yazmayı asla bırakma :) çok teşekkür ederim düşüncelerin için.

      Sil
  2. 2010 senesinden beri takip ediyorum.galatasaray'ı senin gözünden takip etmek keyifli.birbirine örtüsen fikirlerimiz var.aynı oyunculara takıntılıyız.başarılar.hep aynı heyecanla kalan temennisiyle.

    YanıtlaSil
  3. Yaptığın iş sana keyif verip mutlu ediyorsa en büyük kazanç budur.İzliyorum ve beğeniyorum.Kutlarım devamını dilerim.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir