7 Şubat 2017 Salı

Hertha deplasmanı, haliyle akla gelen isim Lincoln


Hertha deplasmanı. Haliyle akla gelen isim Lincoln, bir 10 numara ancak bu kadar göze hoş gelen futbol oynayabilirdi. Enteresan bir adamdı, günahı ve sevabıyla. Seven var, sevmeyen var, hakkının yenildiğini söyleyen var, maç seçtiğini düşünen de var. Benim görüşüm hakkının yenildiği, o dönem başka düşünüyordum ama zaman geçtikçe fikrim değişti, böyle düşünüyor oldum. Lincoln'den sonra gelenleri düşündüm çünkü, Lincoln başka bir adamdı, daha iyisi alınabilirdi. Hertha deplasmanı da Lincoln'ün Galatasaray formasıyla zirvesidir. O maça da kaptan olarak çıkmıştı ve Lincoln'ü yeme harekatı belki de o maçtan sonra başladı..

2 yorum:

  1. Galatasarayın son dönem ki en yetenekli futbolcusuydu ancak aynı zamanda en sorumsuz. 2008-2009 sezonunun başında iyi başladı ama devre arası ile birlikte performansı düştü. Yani Lincoln ün bitmesinde Bülent Korkmazın payı %40 dır en fazla gerisi tamamı ile kendisine ait.

    YanıtlaSil
  2. benfica deplasmanı herta deplasmanı bunlar güzel anılar.bide skibbe nin güzel oyunda zirve yaptığı ankara deplasmanları vardı.çıkışa geçmişti takım.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir