4 Mayıs 2017 Perşembe

Hamit Altıntop'a uzak bir kavramdı istikrar, Darmstadt performansı çok enteresan


Hamit Altıntop konusu çok enteresan. Büyük bir futbolcu ve arkasında bıraktığı kariyeri kimsenin tartışacağını sanmıyorum. Galatasaray'a transferi de beni heyecanlandırmıştı, çok büyük bir futbolcu çünkü. Beklentiyi karşıladı mı sorusu ise muamma, en azından benim için. Şöyle diyeyim, 4.5 sezonu var Galatasaray'da, 2 sezonu önemli katkı verdi, 2 sezonunda zaten sakattı, kalan yarım sezonda ise doğal olarak forma şansı bulamadı. 

Biz Hamit Altıntop'u sakatlıklarıyla konuştuk ya da yaptığı bazı açıklamalarla. Güzel konuşuyor, futbol aklı büyük ve futbolu bıraktıktan sonra eminim ki futbolla alakalı çok önemli yerlere gelecek. Ama para muhabbeti yüzünden kendini antipatik bir duruma düşürdü, böyle olduğunda da sevilmedi işte, daha çok eleştirildi. 

Bu da doğal, rızk muhabbetleri hoş değildi, 2 sezon sakat oturup dünyaları kazanırken. Yarım sezon kalabildi bu yüzden, olası Galatasaray geleceğini de engelledi oluşan bu antipatiyle. Enteresan olan ise şu, Darmstadt performansı çok enteresan. 34 yaşına geldi, son yıllar sakatlıklar üzerine geçmiş bir isim ama Darmstadt formasıyla her maç 11 oynuyor ve iyi de bir katkı vermiş durumda. 

Haftanın 11'ine seçilmişti en son, takım içerisinde gerek futbol, gerek karakter noktasında katkısı büyük oldu. Hamit Altıntop için istikrar uzak bir kavramdır ama bu istikrarı nihayetinde yakalamış gibi. Galatasaray'da geçirdiği yarım sezonu düşünüyorum, bir de Darmstadt performansını, gerçekten çok garip..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir