28 Haziran 2017 Çarşamba

Birbirine düşman 3 takımda forma giyip, o 3 takım formasıyla sahaya koyduğu karakter


Gomis'le alakalı son bir şeyler daha yazalım. Opta paylaşmış bu istatistiği, 2000 yılından bu yana Ligue 1'de en fazla gol atan 2. futbolcu Gomis. İlk sırada 141 gol ile Pauleta var, 2. sırada ise 122 golle Gomis. Arada Swensea dönemi olmasaydı mutlaka ilk sırada yer alırdı ve 2006 - 2007 sezonu sonrasında en çok gol atan isim Gomis. Sıralama ise şöyle;

Pauleta 141 
Gomis 122 
Ibrahimovic 113 
Gignac 102 
Niang 100 
Lacazette 100


Bir detay daha var, onu da Fırat Demirtaş paylaştı. Birbirine düşman 3 takımda forma giyip, o 3 takım formasıyla sahaya karakter koyan bir isim kendisi. Saint Etienne formasıyla tanıdık onu, devamında Lyon'a geçti, son olarak Marsilya formasını giydi. Birbirine düşman 3 takım ama Gomis bu 3 takımda da sahaya büyük karakter koydu, taraftarın sevgilisi halini aldı. Galatasaray'da da beklentim bu, taraftarın seveceği bir isim ki o frekansı yakalamamız durumunda yaratacağı etki çok daha büyük olacak..

5 yorum:

  1. yalnız o değilde az önce maicon un youtube videosunu izledim kazandığı topu bam güm ileriye şişiriyor.bildiğin mahallede oynar gibi. hemde yukarıya dikiyor topu şişirirken.aman abi.eğer gelirse bu arkadaşa birilerinin topu yerden ve arkadaşına atmasını söylemesi lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Chedjou gibi topu ayağında tutmasından ve kaptırmasından iyi işte. Adam garanti oynuyor :)

      Sil
  2. Gomis belhanda kalirsa sneijder bu 3 oyuncu sikisan oyunu acabilcek zeka seviyesi yuksek oyuncular ancak arkalarinda topu dikine oynayan imbula tarzi en 1 oyuncu 2 olursa mukemmel olur. gecen sene ortasahada jousenin sans bulmasindaki en buyuk etken selcuk be tolganin mucadele gucu yuksek fakat on bolgede yetersiz oluslariydi. Savunma hatti cok onemli savunmayi onde kurabileck lider bir savunmaci gerekli ulfalujiden beri o bolgeye hep ayni tip oyuncular alindi supurme gorevi alan oyuncular yani kisacasi savunmaya bulentin yanina popescu alinmali gelelim beklere genc atlatik bir okadar da kademe anlayisi gelismis isimler olmali fransa hollanda gibi altyapisi guclu ulkelere bakilmali.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selçuk yerine acaba Belhanda 8 numara mı oynar? Diye düşünenlerdenim. Selçuk daha defansif olabilir ön liberoya pekala evrilebilir.

      Sil
    2. Basit maçlarda olur ama Belhanda / Selçuk ikilisi bir arada zor orta sahada.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir