12 Ağustos 2017 Cumartesi

Galatasaray adına transfer döneminin en çok kullanılan resmi


Galatasaray adına transfer döneminin en çok kullanılan resmi. Ben de çok paylaştım, yazdım, çizdim. Yazmaya da devam ediyoruz, gelmedi ama geldi diyoruz, onun üzerinden kadrolar kuruyoruz, bekliyoruz işte. Bu bekleyişin nedenini bilmiyorum, bana hiç sormayın.

West Ham'dan alacağı, 4 ayrı menajeri ya da herhangi bir şey, bilmiyorum. Bir de böyle deneyeyim dedim, belki bu sefer gelir üzerine. Son haberler aynı, 3-4 gündür üstelik. Tüm sorunların aşıldığı ve Feghouli'nin geleceği konuşuluyor. Temmuz'un 2. haftasından beri İstanbul'a geliyor gerçi, bugün için de yazılır, yarın da konuşuruz.

Kayserispor maçında 11 şansını bana göre yitirdi, maç kadrosunda görürüz. Lisans yetişme olayını tam olarak bilmiyorum gerçi, yetişmeyebilir de. Önemli işte, bu maçı Feghouli'siz kazan diyemiyorum. Östersunds maçında orta saha adına aynı yorumu yaptım ve patladım, bir daha yapmam. Garry Rodrigues, Yasin Öztekin ve Sinan Gümüş'ü yazacaksın bu maçta kanatlara, haliyle kafam hiç rahat değil, güvenli değilim.

Feghouli de yetmeyecek, sol tarafa da bir isim gerekiyor. Arda Turan, Nani gibi isimleri konuşuruz, biri olmalı. Takım içinden çözeriz diyordum, çözemezmişiz. Belhanda'yı sola kaydırmamak adına oraya iddialı bir hamle yapmalıyız. Feghouli'nin gelişi Sinan Gümüş'ün vedası anlamına gelecek ayrıca, bir an önce görmek istediğim tablo. Gitmese dahi kadro dışı bırakırım, o başka konu.

Bekliyoruz yani, bir an önce gerçekleşmeli. 1 ay oldu, anlaştığınız futbolcuyla sözleşme yapamadınız. O sürenin ardından gelen, giden tonla futbolcu oldu, üstelik iddialı transferler. Feghouli konusunda ne zorluyor bilmek istiyorum. 

Korkum da var, doğacak ön yargı üzerine. Haklı tepki doğmaya başladı, Feghouli'de sorun zannediliyor. Alacağı rakamlar yüksek olacak, onu gördükten sonra "bu paralara rağmen mi bekledik" denilecek. Çoğu futbolcu için bir ön yargı var, Belhanda ve Badou Ndiaye'yi başa yazmak üzere. Sorunsuz tek isim Fernando belki de, onun dışında her isim için bir handikap yarattık.

6 yorum:

  1. Yönetimin beceremedigi işler listesinde yerini alirsa bu transfer hic şaşırmam.Liste bayagi renklenir.Bu arada, futbolcunun da kabahati yok mu hic? Mars a adam göndermiyoruz yahu bu kadar uzatan prosedur olamaz bu iste, arkadasta rahatina duskun sanirim. Ancak bilmiyor ki millet artik elinde siringayla bekliyor gelmesini.Cok kan alirlar cook..Benden soylemesi Feghuli kardes...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vardır tabii, şartları zorladığını düşünmüyorum. Bir an önce gideyim gibisinden.

      Sil
  2. Bugün ki haberler doğruysa hiç iyi değil adamın istekleri bitmiyor takımda en çok Kazanan olmak menejerine %10 akrabasına pay falan özel ucak Otel falan.. Eğer bunlar doğru ise gelmesin tamam çok iyi futbolcu olabilir ama dünyadaki tek sağ kanatta değil yani bunun yerine emre moru alırım en azından yerli kontenjan ve 20 yaşında..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmiyorum, bekliyorum. Büyük handikap yarattı daha gelmeden, aşırı işler yapması gerekecek.

      Sil
    2. masa başı haberin daniskası o söylediklerin. Yok akrabama %7 yok amcamın kuzeninindayısına araba, yok halamın gelinine firitöz. Ne saçma haberler yapıyorlar. Yemin ediyorum şu bloglar, forumlar olmasa haber okuduğum yok. Bu saçma sapan haber yapanlar yüzünden.

      Sil
    3. Neyse ki bitti süreç, ben de gördüğümü yazmaya çalıştım :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir